Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )
De áruld már el mi a személyeskedés? Hogy le merem írni hogy gyerekkel 18 évesen 8 osztállyal rosszabb esélyei vannak, mint gyerek nélkül 18 évesen középfokú végzettséggel, szabadon?
És mi a te felvetésed? Az, hogy ugyan már miért szakítana a !!!16!!! éves gyerek kérdező az aktuális kamaszszerelmével, elvégre egymást választották szabad akaratból?? WTF???? Ez komoly? Olyan hogy válás, szakítás? Ááá olyan nincs.
Nehéz megmondani hogy te tényleg ilyen ostoba vagy, vagy egyszerűen már nem tudsz mit ideokádni miután egyértelműen nem helytállóak az "érveid".
Az azért érdekes hogy más topikban kiselőadást tudsz tartani a válási csúcsokról, de most mikor egy 16 éves kiskamaszról van szó hirtelen átmegyünk Disneybe és teljesen kizárt a szakítás. Aha...hát ilyen az, mikor valaki popót csinál a saját szájából.
Amúgy meg hiába személyeskedsz a 68%-os válaszolóval, meg gúnyolod az életét, nem ő fhosik hogy mi lesz vele mert teherbe esett pucér valaggal a nagy büdös semmire. Akkor most ki nevet a végén?
Vagy te akinek az egész világ szemét, mert mindenki hülye csak te vagy helikopter. Hülye az anyád, hülye volt az exed, hülye a gyereked...óóó hát ilyen az igazi élet mi, mikor örökké szembe megyünk a nagy gonosz villággal mert mi különbek vagyunk.
Meg lehet nézni hol tartasz te pl. Frusztrált vagy, noymoatod a lemezed, azért jársz erre az oldalra hogy a saját régi sérelmeid levezesd. Hol jár a kérdező? 16 évesen terhes.
És hol jár a 68%-os? Hááát látszólag ő köszöni rohadt jól van és veled ellentétben nem lett lelkinyomorék, sem 16 évesen terhes.
Na ennyit erről.
"#79: Ha ezt tettem volna, nem csak a szüleim csalódtak volna bennem, hanem én magam is." - akkor neked megvan az a mázlid, hogy azonos a gondolkodásod a szüleidével. Akkor csak azt kellene elfogadnod, hogy nem mindenki ilyen, van, aki másként akarja élni az életét, mint ahogy a szülei szeretnék.
Ez megy?
Jajj persze ott :) Ezt te magadnak talán elhiszed amúgy meg...
Bocs de elég megnézni itt az írói munkásságodat. Konkrétan 2 topikban vagy jelen: abortuszban sípolsz mert az exed szült neked, meg itt a családiba mert a szüleid de "gonoszak voltak". Mást se csinálsz csak mások segítségével veszel elégtételt és éled át újra és újra a régi sérelmeidet, bármit bevetve, minden ökörséget összeírva csak neked legyen igazad. És ezt mind közel 60 évesen ha jól tudom.
Hát bocsi, én ennyi idősen nem ilyen lelkisérült ember akarok lenni. Ülni a GYK-n egész nap és terhes kismamákat gúnyolva (babuciiikaaa-ezért remélem még elkenik a szád egyszer egy jól meg termett apuka-) meg kamaszok valagába tövig benyalva kaparni az állítólagos elveszett boldogságért ami kb sose volt. Bizonygathatsz bármit nekünk egy boldog ember nem így néz ki.
#85, te csak azt az eshetőséget vagy hajlandó figyelembe venni, hogy "ha a Kérdező elválik"... és ha nem? Vagy szerinted az Disney-mese, olyan nincs, hogy egy fiatal pár együtt marad, mindenképp el kell válniuk, mert azt mondtad?
OK? tárgyaljuk végig az eshetőségeket, de akkor az összeset...
Ha a Kérdező egyedül marad, akkor is jogosult lesz GYES-re, gyermektartásra, 18 éves koráig a szüleitől a saját eltartására. A létezhető legrosszabb koreográfiában meg nevelőszülőkhöz kerülhet a gyerek, amíg összeszedi magát, talál új társat, stb.
Ha meg mégse jön be a "nem Disney-es" jóslatod, hát akkor élnek boldogan.
Na, és akkor te jössz az egyéb lehetőségekkel, szerinted mi lesz, ha a szüleivel marad a gyerekkel együtt, és mi lesz, hogy ha sikerül AB-ra erőltetni?
"Bizonygathatsz bármit nekünk egy boldog ember nem így néz ki." - hát biztosan nem, nyilván úgy, hogy itt veri magát naphosszat, és arról ábrándozik, kit hogyan foszthatna meg törvény adta jogaitól, hogyan tehetné lehetetlenné, hogy az illető a saját értékrendje alapján élje a saját életét...
Na, szerencsére ilyen ember tényleg nem lettem, én azt szeretem, ha az embereknek vannak jogaik, tudatában vannak a jogaiknak, és élnek is vele...
Azta hát megvan a nagy terv: gyes :))))) az összes 23 ezer ft plusz szülök kotelesek par tizezrest adni. :))) haláli. Et jobb mint a disney ez már kész scifi.
Ostoba vagy 65%os még mindig. Csak égeted magad a fura álmaiddal mint 23ezerböl megélni gyerekestöl, kérdezöt 16 évesen soha nem hagyják el illetve ha igen 1000pasi tolong érte 8 elemis egyedülálló anyaként .
A többi meg hát. Aki egész nap azzal van elfoglalva hogy névtelen senkiknek bizonygasa a marha nagy boldogságát, 16 éves kislányokat biztasson a mélynyomorba szülésre..na ilyen ember nem lennék. Ilyen ostoba és ilyen rosszindulatú.
Gáz vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!