Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az volna a kérdésem hogy 16...

Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )

Figyelt kérdés
Nem jövök ki jól a szüleimmel ez a dolog óta egész nap áll a vita. Nagyon elegem van!
2019. márc. 23. 16:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/130 anonim ***** válasza:
86%
Szüleid hogy állnak a baba-dologhoz?
2019. márc. 23. 18:34
 12/130 anonim ***** válasza:
73%
Nem csodálom hogy vitáznak veled, hiszen 16 vagy neked még az iskoládra a jövődre kellene koncentrálnod, nem pedig gyereketszülni. Ha megtartod nagyon meg fog viselni hiszen még gyerek vagy hallgass a szüleidre. El fogod rontani az életedet.Azt ne vedd kézpénznek hogy a párod veled marad lehet hogy igen de az is lehet hogy nem. A tanácsom az abortusz. Sajnálom, de ez lenne számodra és a baba számára is a legjobb döntés.
2019. márc. 23. 18:48
 13/130 anonim ***** válasza:
60%
kislany ,hat nem irigyelek, szerintem a teljes dontes rajtad van,nagyon gondold at mit teszel ,en amondo vagyok ,mivel a baba marad ,bekulj ki a szuleidel ha mar igy tortent,en azt javaslom maradj a szuleidnel az biztonsagot ad neked a jovoben,mi rokonsagunkban is volt ilyen ,a szulok besegitetek a gyerek valalasba,be tudnad fejezni,az iskolaidat,es varni par ,evet hogy hogy josz ki a baratodal,mert a mostani helyzeted nem valami ragyogo,a baratod ki tudja milyen ember?ne menj fejel a falnak ,egyenlore a szulok ,a legbiztosabb hatter,es probalj egy kicsit ,alkalmazkodni a szulokhoz,mert en ugy erzem nem dobtak ki,hanem ha veszekedve is de melled alltak,es a te jovod az elso ,ha mar ilyen fiatalon igy jartal ,nem te vagy az elso es az utolso aki igy jart
2019. márc. 23. 18:57
 14/130 anonim ***** válasza:
16%
Menj abortuszra, az a legjobb megoldás. Ezért találták fel. Nem nagy dolog, ha azt mondod nemi erőszak volt akkor ráadásul ingyen van. Egy egyszrű kis beavatkozás, gyorsan kikapják.
2019. márc. 23. 19:24
 15/130 anonim ***** válasza:
14%

A 18.57.-es leirta amit én is szerettem volna.

Mióta vagytok együtt a pároddal?Ö miért akar albérletbe menni?

2019. márc. 23. 19:33
 16/130 anonim ***** válasza:
34%

Ez egy nagyon nehéz helyzet. Itt a legjobb megoldás az lett volna ha védekeztek! De már késő bánat.

Én abortusz ellenes vagyok, de nem gondolod hogy az lenne a legjobb megoldás?

Ne rontsd el az életed ilyen hamar. Ebből sehogy sem tudsz jól kijönni.

A párod ezerszer meggondolhatja magát és nem biztos hogy a szüleid visszafogadnának (ha lelépnél tőlük a pasi miatt) és gyerekestül utcára kerülnél.

A másik hogy a szüleiddel maradsz de akkor pedig a párod kiléphet az életedből.

Nehéz kérdés, nem is tudom ilyen helyzetben lehet hogy inkább az abortusz mellett döntenék.

2019. márc. 23. 19:43
 17/130 anonim ***** válasza:
84%
Hány hetes terhes vagy?
2019. márc. 23. 20:13
 18/130 anonim ***** válasza:
26%
"Kedves" bombas_stick nem, bocsátkozom veled privát levelezésbe mert kilóg a kapa a szádból. Tévedtem, nem csak beteg vagy de végtelenül primitív, kissebbségi komplexussal küzdő troll és még gonosz is. Sajnos az utóbbi nem gyógyótható. Nagyon szégyellheted magad, hogy egy 16 évrs kislányt támadsz aki igen hibázott. De válaja annak a felelőssegét. Te még sosem hiábáztál. Elárulom az ode trollkodott bántó írásoddal nagyobbat hibáztál mint ez a kislány. Egyebként ki vagy te, hogy ítélkezz mások felett, plána ilyen stílisban? Az időt visszapörgetni nem lehet. Abból kell kihozni a legjobbat ami van. Mit kéne csinálnia a kérdezőnek szerinte? A Dunába ölnie magát mert kislányként nem védekezett? Ki tudja, lejrt védekezett, csak így jött ki. Ne s te dologod. Foglalkozz a saját életeddel ha másnak nem tudsz segíteni. Ja.....hogy nincs mivel? Mert neked nincs életed? Innen fúj a szél........😝
2019. márc. 23. 20:26
 19/130 anonim ***** válasza:
53%

10.! Kb. én is úgy érzem magam ennek a kérdésnek az olvasatán, mintha a Mónika show-ban lennék. Annyira egyszerű vagy kislány! Végig gondoltátok ezt a pároddal ketten? Téged kidobnának, a 22 éves párod pedig albérletbe megy. A továbbiakban mégis hogy gondoltátok?

Tényleg nem akarlak megsérteni, de az írásmódod alapján az a véleményem, gondold meg, hogy a "BABA MARAD"-e. Ha már így sikerült, akkor legalább most gondolkodj komolyan. Ez nem játékbaba. A szívem szakad meg az abortusz hallatán, de a te esetedben inkább ez.

Bár nem írtad, ha maradnál, akkor a szüleid támogatnának-e. Szóval a levegőbe írkálok én is, mert a kérdés kiírása óta meg sem szólaltál. Sok kérdés maradt függőben sokakban, akik olvasnak, talán ezért is nem válaszolnak többen.

2019. márc. 23. 20:34
 20/130 anonim ***** válasza:
37%

22-es, te mi a fenéről beszélsz?

1000 éve így szaporodnak, mi ebben a meglepő? Kit védesz te?

Milyen kislányról beszélsz?

Egy kislány nem terhes. Aki elég felnőtt a terhességhez, az legyen elég felnőtt az élethez is.

De tőlem nyugodtan örökbe fogadhatod a kanjával együtt, ha ekkora empátia van benned.

2019. márc. 23. 20:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!