Az volna a kérdésem hogy 16 éves lány vagyok terhes! A párom albérletben költözik, és 22eves. Én is szeretnek elköltözni de nem engedik! Mit tudok tenni? (A házasságon kívül, mert abba nem egyeznek bele, és a baba marad! )
A 18.57.-es leirta amit én is szerettem volna.
Mióta vagytok együtt a pároddal?Ö miért akar albérletbe menni?
Ez egy nagyon nehéz helyzet. Itt a legjobb megoldás az lett volna ha védekeztek! De már késő bánat.
Én abortusz ellenes vagyok, de nem gondolod hogy az lenne a legjobb megoldás?
Ne rontsd el az életed ilyen hamar. Ebből sehogy sem tudsz jól kijönni.
A párod ezerszer meggondolhatja magát és nem biztos hogy a szüleid visszafogadnának (ha lelépnél tőlük a pasi miatt) és gyerekestül utcára kerülnél.
A másik hogy a szüleiddel maradsz de akkor pedig a párod kiléphet az életedből.
Nehéz kérdés, nem is tudom ilyen helyzetben lehet hogy inkább az abortusz mellett döntenék.
10.! Kb. én is úgy érzem magam ennek a kérdésnek az olvasatán, mintha a Mónika show-ban lennék. Annyira egyszerű vagy kislány! Végig gondoltátok ezt a pároddal ketten? Téged kidobnának, a 22 éves párod pedig albérletbe megy. A továbbiakban mégis hogy gondoltátok?
Tényleg nem akarlak megsérteni, de az írásmódod alapján az a véleményem, gondold meg, hogy a "BABA MARAD"-e. Ha már így sikerült, akkor legalább most gondolkodj komolyan. Ez nem játékbaba. A szívem szakad meg az abortusz hallatán, de a te esetedben inkább ez.
Bár nem írtad, ha maradnál, akkor a szüleid támogatnának-e. Szóval a levegőbe írkálok én is, mert a kérdés kiírása óta meg sem szólaltál. Sok kérdés maradt függőben sokakban, akik olvasnak, talán ezért is nem válaszolnak többen.
22-es, te mi a fenéről beszélsz?
1000 éve így szaporodnak, mi ebben a meglepő? Kit védesz te?
Milyen kislányról beszélsz?
Egy kislány nem terhes. Aki elég felnőtt a terhességhez, az legyen elég felnőtt az élethez is.
De tőlem nyugodtan örökbe fogadhatod a kanjával együtt, ha ekkora empátia van benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!