Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Esélytelen, hogy az anyám...

Esélytelen, hogy az anyám megértse, hogy nem csak akkor vagyok teljes értékű nő, ha főzök, takarítok, gyereket nevelek? Mit mondhatnék neki?

Figyelt kérdés

Eddig is éreztette velem, hogy szerinte nem elég, amit én csinálok, és hogy a "normális nők" jó háziasszonyok is. Azonban tegnap elmondta, hogy ő nem tud büszke lenni rám, mert szerinte az nem érték, hogy én tanulok, hiszen erre bárki képes... Mindig a nővéremet hozza fel példának, hogy bezzeg ő, még munka után otthon takarít, főz, a gyerekekkel van. Igen, van egy érettségije és eladó az egyik szupermarketben...

Nem nézem le, de azért valljuk be, ez nem túl nagy teljesítmény, ahogy az sem, hogy szült két gyereket.

Már van egy diplomám, a mostani szakomból még van hátra 6 félév. Jól tanulok, de szerintem ez sokkal keményebb 'munka', ráadásul ez egy nehéz szak. Rosszul esik, hogy a saját anyám ezt semmibe sem veszi, szerinte én még évekig nem fogok semmi értelmeset csinálni.

2018. márc. 17. 14:13
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
15%
Azért kíváncsi lennék melyik láma pontozta le a válaszomat.
2018. márc. 17. 17:34
 52/85 anonim ***** válasza:
67%
Sok here férfi van,otthon van herefeljesztő a nő meg születésétől értéktelen,csak segédeszköz a pasikhoz, cselédnek jo melléjük,bár aki be áll ebbe a sorba megis érdemli h ennyiről szól majd az élete..
 53/85 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó miért? A kérdező annyit dolgozott már életébe ugye? Semmit nem tett le az asztalra csak veri magát a szülők és a pasija által finanszírozott életre
 54/85 anonim ***** válasza:
47%

ttól még, hogy valaki bolti eladó, még lehetne szép, kiegyensúlyozott, nyugodt családja. Szerintem mindkét testvér élete értékelendő és szép, egyik sem ér többet a másiknál.

Ez igy van,csak nem otthon,otthon egy kasszás éhbérért dolgozik,külföldön még ezt is megfizetik.. Ez a fő probléma,ezért nincs nyugodt családi élete sokaknak..

2018. márc. 17. 17:36
 55/85 anonim ***** válasza:
91%
A Kérdező heti 12 órát dolgozik gyakornokként az egyetem mellett (nem mellesleg 4 nyelven tud), mégis mit kellene még ezen kívül csinálnia? Heti 20 órát dolgozni egyetem mellett? Vagy 40-et?
2018. márc. 17. 17:36
 56/85 anonim ***** válasza:
69%
Nem veri magát,verhetné pedig,mert tanul,nyelveket beszél. Nem szaporodik eszetlenül. Amugy magyarok közül ki tud nyelveket,kb 10 %,egyeseknek a neveküt leirni is problémás.
2018. márc. 17. 17:38
 57/85 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, szerintem egy igazán okos ember nem veri a mellét. :)

Nem-e fizetik meg a kasszást? Néha elképedek, hogy mennyit kap Lidlben, Aldiban egy sima kasszás.

2018. márc. 17. 17:39
 58/85 anonim ***** válasza:
68%
Az kb éhbér akkor is. :D Ha annyira jol fizetne bármi,nem lenne itt kint már az összes fiatal orvos,sőt már a jo idősek is jönnek el. :( Megkapja a sok ember a papirt és már indul is kalandvágyból..
2018. márc. 17. 17:46
 59/85 anonim ***** válasza:
67%
Háát azért ez nem teljesen van így. Sok haverom ment orvosisa, 10-ből 8 itt van. Te valami álomvilágban élsz.
2018. márc. 17. 17:50
 60/85 anonim ***** válasza:
84%
Mi köze a kérdéshez, hogy hol lehet jobban megélni, és ki ment ki külföldre, ki nem?
2018. márc. 17. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!