Ha elmondom anyának, hogy elköltözök, haragudni fog? Mit mondhatnék neki?
17 éves vagyok.
Úgy érzem, nem bírom itthon tovább... Van egy 8 éves, egy 5 éves, egy 2 éves, valamint két 6 hetes féltestvérem. Nagy a házunk, szóval nem egymás szájában vagyunk, de azért így sincs soha csend itthon. Mindenhol játékok, babacuccok, cumik, cumisüvegek. Ha nem a babák sírnak, akkor valamelyik tesóm kiabál, sikít, vagy a tv, mese, zene üvölt. Van saját fürdöm és szobám, így elvonulhatok, de akkor sem ugyanaz, mint apánál, ahol egyedül én vagyok otthon, mert ő alig megy haza.
Szeretem a testvéreimet, a nevelőapámmal is jó a kapcsolatom, de már fárasztó ez az egész.
A költözés a legjobb megoldás, de nem szeretném, hogy anya sértve érezze magát, vagy ilyesmi.
Ez nem így működik, hogy te kitalálod, hogy elköltözöl.
Ettől független, de apád mit szól hozzá?
Miért, ki állítana meg? Márciusban 18 leszek, kétlem, hogy anya most venné elő a szigorú arcát, hogy márpedig én sehova nem mehetek.... :D
Így is akkor megyek oda, amikor akarok, van, hogy egy hétig haza sem jövök.
Apának mindegy, hogy hol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!