Ha elmondom anyának, hogy elköltözök, haragudni fog? Mit mondhatnék neki?
17 éves vagyok.
Úgy érzem, nem bírom itthon tovább... Van egy 8 éves, egy 5 éves, egy 2 éves, valamint két 6 hetes féltestvérem. Nagy a házunk, szóval nem egymás szájában vagyunk, de azért így sincs soha csend itthon. Mindenhol játékok, babacuccok, cumik, cumisüvegek. Ha nem a babák sírnak, akkor valamelyik tesóm kiabál, sikít, vagy a tv, mese, zene üvölt. Van saját fürdöm és szobám, így elvonulhatok, de akkor sem ugyanaz, mint apánál, ahol egyedül én vagyok otthon, mert ő alig megy haza.
Szeretem a testvéreimet, a nevelőapámmal is jó a kapcsolatom, de már fárasztó ez az egész.
A költözés a legjobb megoldás, de nem szeretném, hogy anya sértve érezze magát, vagy ilyesmi.
Attól függ, milyen típusú személyiség az anyukád, és milyen a kapcsolatotok.
Az én anyámnak biztos nagyon rosszul esne, de ismerek olyan anyát is, akit marhára nem érdekelne a dolog.
Hogy a te anyukád milyen típus, neked kell tudnod.
Először apáddal beszélj, hogy mehetsz-e hozzá. Ha igen, ülj le anyukáddal, és legyél őszinte.
És legalább kezdetben látogasd meg gyakran (főként, ha rosszul érinti a döntésed)
bocsi, de nem lattam h apukadhoz költöznel!!
Gyermelelhelyezesi per volt?
van hivatalos papir h anyukadnal vagy elhelyezve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!