Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?
"#66, a labor - mint mindenki - igyekszik megelőzni mindenféle pereskedés lehetőségét, e már csak így szokásos MINDENHOL az üzleti életben, "
Egészen pontosan azért van ott, hogy a labor elhárítson ÖNMAGÁRÓL minden felelősséget. Ha nem tenné ezt ki, plusz a másik felhívást, akkor nem végezhetnék el a vizsgálatot a vizsgálatot kérő személyazonosságának leellenőrzése nélkül.
Egyébként jót röhögtem a kérdezőn, aki fejvesztve elmenekült a saját kérdésétől.:D A sok süket duma és hülyeség kiszűrése után a lényeg: szerinte túl sokat fizet a pasi a gyerekeire, lenne annak a pénznek jobb helye is. Nyilván azt gondolta, kevésbé lesz undorító ez a pénzéhség, ha leírja, állítólag mekkora qrva volt az ex (ő ugyan honnan tudja? Másfél-két éves ikrek mellett biztos pont pasizásra volt ideje és energiája a nyomorultnak), és micsoda márkajegyei vannak a pasinak, amik nem látszanak a kislányon - gondolom, hiányzott biológiaóráról, különben tudná, hogy ez a világon semmit nem jelent. De legalább annyit sikerült elérni a józan és értelmes válaszadóknak, hogy nem törvénytelen módon akar DNS-tesztet csináltatni - igaz, annyi esze nem volt, hogy megköszönje, dehát mit lehet várni egy ilyentől.:D Mindenesetre megnézném az arcát, amikor kibontják az apaságot megerősítő eredményt - 40 ezerért.:DD
A Kérdező nyugodtan megcsináltathatta volna a tesztet maga is, minden reális kockázat nélkül, persze tényleg jobb, ha eleve a párja teszi. És én viszont nem vagyok kíváncsi az anyucikák arcára ha mégse a Kérdező párja az apa, ők utána ugyanúgy rezzenéstelen arccal fogják gyalázni, kijelentve, hogy "nem a pár csepp ondó tesz apává valakit", tőlük az elképzelhetetlen, hogy az igazság mellé álljanak egy picike babukával szemben... ez már kiderült itt pár kérdésnél.
Na pont ezért nem foglalkozik ép eszű férfi a véleményükkel, mert ők biztosan nem neki akarnak jót.
Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?
Így, sehogy.
67%-os annyira jó hogy egy általad belinkelt kérdés alapján te már itt minden válaszolót elitálsz meg találgatózol.
Természetesen ha nem az ő gyereke, akkor nem tartozik feléje semmivel, max az ex felé egy pofánveréssel, hogy át akarta verni.
De akkor is sokat mondó hogy ő nem hajlott az apasági tesztre. Ha én tudom hogy egy gyerek az anyém, akkor azon vagyok hogy kiderüljön.
Ja és nem minden válaszoló "anyuci". De hogy te valakit az alapján itélsz meg hogy anya-e már vagy nem, az mondjuk sokat elárul az értelmiszintedről....
Gondolom neked külön tetszene ha az ex csaló lenne. Lehetne nőszapuó férfidumát nyomni.
#86, összekeversz a #81-gyel, ő készül kárörvendeni...:(
Én egyszerűen az igazságnak örülök...
Erről beszéltem tegnap.
A barátom felesége is ugyan ezt művelte, támadott, tette a megjegyzéseket stb.
Ne dőlj be nekik, menj és csináltasd meg a tesztet, ne hagyd magad!
Valszeg nekik is van takargatnivaló, azért ennyire lelkesek..
"kérdés alapján te már itt minden válaszolót elitálsz meg találgatózol"
Elég elolvasni a hozzászólásaid, tökéletesen látszik, hogy nem bírod elviselni azt, hogy bizony az a teszt meg lesz csinálva.
Vajon miért? (persze tudjuk, téged nem érdekel, de azért majd csak teszel valami megjegyzést a kérdezőre meg mindenkire, szal annyira látványos a vergődésed, hogy jaj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!