Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnék kideríteni...

Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, közvetlen előző kapcsolatából jött, ahol 3 gyerek van, 4 éves ikerpár, akik megszólalásig hasonlítanak rá, illetve egy másfél éves kislány, aki kicsit sem. Gyerektartás fizet utánuk, el is szokta őket hozni (főleg az ikreket), de nem annyira nagy örömmel, ahogy észreveszem és nem is foglalkozik velük intenzíven, inkább, mint akinek a fogát húzzák... Kérdeztem persze, hogy mi ennek az oka, csak vonta a vállát, mostanában viszont arra célozgat, hogy az a baja, hogy nem hisz abban, hogy a kislány tőle van, mivel nem hasonlít rá és a volt barátnője nagyon gyorsan talált új párt, amiből arra következtet, hogy biztos nem mostanában lett neki ez a kapcsolat... Kérdeztem, miért nem kér apasági vizsgálatot? Azt mondja, hogy nem akar, én viszont azt nem akarom, hogy szenvedjen, illetve feleslegesen húzzanak le tőle több gyerektartás, mert nem igazság, ha nem az övé a lány. Mit tehetek ilyenkor? N23
2017. dec. 15. 16:10
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/103 anonim ***** válasza:
63%

Ne haragudj, de én semmit nem akarnék egy ilyen embertől.

Láttam eleget ilyet a környezetemben, elváltak és kb szartak utána a gyerek fejére,nem szívesen találkoztak vele, idővel ritkították is a találkozásokat.

Én nem tudnék egy ilyen embert tisztelni és szeretni.

Komoly kapcsolatot sem tudnék elképzelni vele.

Ha gyanakszik rá, hogy nem a sajátja a kislány, akkor kérjen apasági vizsgálatot . Nem olcsó, de ennyit talán megér a dolog.

Bár szerintem csak kifogásokat tart, amiért semmi szülői ösztön nincs benne.

2017. dec. 18. 08:18
 102/103 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem pont azért húzza-halassza a dolgot, mert pontosan tudja, hogy a kislány is az övé, de amíg erről nincs papír fehéren-feketén, addig bármeddig lehet húzni az új tyúk eszét azzal, hogy "csak azért nem törődöm a gyerekeimmel, mert az egyik nem biztos, hogy az enyém, a másik kettőt meg nem tudom külön elhozni." Persze rajtaveszt, mert kérdező szabadulna a gyerektartástól, hiszen így kevesebb jut majd a sajátjának, akit egyedül kell nevelnie, amikor a gyereknevelésbe beleunt apuka továbbpattan az újabb p*ncira.

Azt is lefogadom, hogy kérdező, miután ennyi oltást kapott tőlünk, már csakazértis ideírja, hogy kiderült, hogy nem a párjáé a kislány, sőt, a két kisfiú is csak azért hasonlít rá, mert a párja öccsétől van :D

2017. dec. 20. 21:22
 103/103 anonim ***** válasza:
94%
Na, és mi van akkor, ha tényleg ez derül ki?
2017. dec. 20. 21:33
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!