Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?
Ne haragudj, de én semmit nem akarnék egy ilyen embertől.
Láttam eleget ilyet a környezetemben, elváltak és kb szartak utána a gyerek fejére,nem szívesen találkoztak vele, idővel ritkították is a találkozásokat.
Én nem tudnék egy ilyen embert tisztelni és szeretni.
Komoly kapcsolatot sem tudnék elképzelni vele.
Ha gyanakszik rá, hogy nem a sajátja a kislány, akkor kérjen apasági vizsgálatot . Nem olcsó, de ennyit talán megér a dolog.
Bár szerintem csak kifogásokat tart, amiért semmi szülői ösztön nincs benne.
Szerintem pont azért húzza-halassza a dolgot, mert pontosan tudja, hogy a kislány is az övé, de amíg erről nincs papír fehéren-feketén, addig bármeddig lehet húzni az új tyúk eszét azzal, hogy "csak azért nem törődöm a gyerekeimmel, mert az egyik nem biztos, hogy az enyém, a másik kettőt meg nem tudom külön elhozni." Persze rajtaveszt, mert kérdező szabadulna a gyerektartástól, hiszen így kevesebb jut majd a sajátjának, akit egyedül kell nevelnie, amikor a gyereknevelésbe beleunt apuka továbbpattan az újabb p*ncira.
Azt is lefogadom, hogy kérdező, miután ennyi oltást kapott tőlünk, már csakazértis ideírja, hogy kiderült, hogy nem a párjáé a kislány, sőt, a két kisfiú is csak azért hasonlít rá, mert a párja öccsétől van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!