Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnék kideríteni...

Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, közvetlen előző kapcsolatából jött, ahol 3 gyerek van, 4 éves ikerpár, akik megszólalásig hasonlítanak rá, illetve egy másfél éves kislány, aki kicsit sem. Gyerektartás fizet utánuk, el is szokta őket hozni (főleg az ikreket), de nem annyira nagy örömmel, ahogy észreveszem és nem is foglalkozik velük intenzíven, inkább, mint akinek a fogát húzzák... Kérdeztem persze, hogy mi ennek az oka, csak vonta a vállát, mostanában viszont arra célozgat, hogy az a baja, hogy nem hisz abban, hogy a kislány tőle van, mivel nem hasonlít rá és a volt barátnője nagyon gyorsan talált új párt, amiből arra következtet, hogy biztos nem mostanában lett neki ez a kapcsolat... Kérdeztem, miért nem kér apasági vizsgálatot? Azt mondja, hogy nem akar, én viszont azt nem akarom, hogy szenvedjen, illetve feleslegesen húzzanak le tőle több gyerektartás, mert nem igazság, ha nem az övé a lány. Mit tehetek ilyenkor? N23
2017. dec. 15. 16:10
 61/103 anonim ***** válasza:
34%

"Ad 2. Milyen csalóról is ugatsz?:D " - ugatni spec a kutyák, illetve a csaló anyucik, és a őket kritikátlanul védő előgerinchúrosok szoktak...

Érdemben pedig:

1, Tudod mit, kikukázok 2 használt rágót, elküldöm DNS tesztre - tipikus anonimizált vizsgálat - te meg találj paragrafust, ami alapján elítéltetsz:)

2, Szerinted az elzárkózás mennyiben viheti előre a probléma megoldódását?

2017. dec. 16. 12:15
 62/103 anonim ***** válasza:
39%
Kár, hogy ennyire agyatlan vagy, hogy nem tűnik fel: nem védek semmilyen csalót, és nem az ellen van kifogásom, hogy csináltasson az APA DNS-tesztet.:D Persze, ehhez egy kicsit több szellemi kapacitás kéne, mint egy "előgerinchúros"-nak van. Kikukázhatsz pár használt rágót, csak épp nem tudsz hozzákapcsolni konkrét személyt, úgyhogy ez távolról sem fedi a jelen szituációt. Arról nem beszélve, hogy 99%-os valószínűséggel így egy kevert DNS-mintát kapsz, mikkel isten tudja, mikkel érintkezett a rágó a kukában, úgyhogy az eredményt nagyjából a hajadra kenheted.:D
2017. dec. 16. 13:04
 63/103 anonim ***** válasza:
63%
De, fedi, lévén HIVATALOSAN itt sem tudsz hozzá kapcsolni egyetlen személyt se, ezért van az, hogy az ilyen lelet nem használható bizonyítékként. Nem tudom, ebben mi a nem érthető.
2017. dec. 16. 13:26
 64/103 anonim ***** válasza:
36%

"a Kérdezőnek joga van hozzá, lévén ő van most a férfi mellett. "

Semmi joga hozzá. Ő most az aktuális punci, semmi más.

Nincs joga mástól titokban DNS mintát venni, főleg a gyerektől, semmi köze hozzá, a gyerektartáshoz sem.

2017. dec. 16. 13:36
 65/103 anonim ***** válasza:
35%
"Ő most az aktuális punci, semmi más." - haha, és ebbéli minőségében sokkal több, mint az ex... aki tényleg pont senki már a férfi számára. Egyfelől. Másfelől a kedves anyucik iszonyúan el vannak tévedve, az imént írta pl valaki: " ha kiderülne, hogy az aktuális barátnő egy ilyet meglép, tuti, hogy többet a nő közelébe nem engedném a gyerekeimet." - na. pl ez az, amihez egy anyucinak semmi joga, semmi módja, semmi lehetősége... szerencsére:)
2017. dec. 16. 13:42
 66/103 anonim ***** válasza:
56%

"De, fedi, lévén HIVATALOSAN itt sem tudsz hozzá kapcsolni egyetlen személyt se, ezért van az, hogy az ilyen lelet nem használható bizonyítékként. Nem tudom, ebben mi a nem érthető."

Én meg azt nem értem, hogy miért nem bírsz szöveget értelmezni. Beidéztem a DNS-labor honlapjáról a tudnivalókat, ott van feketén-fehéren. Teljesen más, hogy te kiszedsz 2 db random rágót a kukából, és megint más, hogy célzottan, közvetlenül a vizsgálandó személyektől veszel mintát. Ha biztosan tdod, melyik rágó kié, akkor az már problémás.

Egyébként hadd hívjam fel a figyelmedet erre is:

"A továbbiakban a Megrendelő figyelmét felhívjuk a Polgári Törvénykönyv és az Alaptörvény ide vonatkozó rendelkezéseire:

Az Alaptörvény és a Polgári Törvénykönyv védi a személyhez fűződő jogokat. Személyhez fűződő jogot sért, aki magántitok birtokába jut, és azt jogosulatlanul

nyilvánosságra hozza, vagy azzal egyéb módon visszaél. A magántitok körébe tartoznak a családjogi kapcsolattal összefüggő személyes adatok. A törvény a

magántitoknak bármilyen magatartással megvalósuló megsértését tiltja és bünteti, így a tilalom kiterjed a titok jogosulatlan megszerzésétől annak illetéktelen

nyilvánosságra hozataláig egyaránt."

[link]

nyilván ezt sem véletlenül írták bele. Egyszerűen nem értem, mit vergődsz itt még mindig.

2017. dec. 16. 13:48
 67/103 anonim ***** válasza:
32%

#66, a labor - mint mindenki - igyekszik megelőzni mindenféle pereskedés lehetőségét, e már csak így szokásos MINDENHOL az üzleti életben, pláne az egészség-, és szépségiparban... a gyógyszerek mellékhatásai is úgy szoktak kezdődni, hogy "aluszékonyság, álmatlanság, hasmenés, székrekedés, súlyvesztés, hízás..." - AZÉRT, mert ami oda van írva, azét nem lehet később perelni.

Üdv a valóságban...

2017. dec. 16. 13:53
 68/103 anonim ***** válasza:
36%
Csak én gondolom szánalmasnak a kérdezőt, hogy bár a párja nem akar vizsgálatot, ő mégis sunyiba megcsináltatná. A másik, hogy itt mindenki rögtön elítéli az exet, meg hát bizony, vizsgálat kell. Persze az, hogy apuka egyébként az éppen terhes, gyerekeinek az anyját csalta és lépett le, amikor még csak pár hónapos volt a kicsi a kérdezőhöz, akinek ez egyáltalán nem okozott gondot, sőt, még ő nyomozgatna, mert egy alja pasival van. Még ő is leírja, hogy a másik két gyerek is gond neki. komolyan, lehet lepontozni, de ez a két gerinctelen meg is érdemli egymást.
2017. dec. 16. 14:25
 69/103 anonim ***** válasza:
27%

Nevetséges ez a vita ami itt megy.

Kérdező, igazából csináltass nyugodtan tesztet, de majd ha pofára esel és kiderül hogy a pasid az apa, akkor milyen mentséget keresel annak a "szegénynek"?

Messziről viríti, hogy egy gyerekeivel foglalkozni nem akaró szemétláda, te meg nem tudod már hogy pátyolgasd.

Szerinted milyen oka van annak hogy az ikrekkel is úgy foglalkozik mint "akinek a fogát húzzák"? (Te írtad). Ha csak a kislánnyal lenne ilyen, és az ikreket folyton hozná vinné kivenné a részét a nevelésből, akkor teljesen érthető lenne a gondolatmeneted, na de így.

Az meg szánlmas hogy itt a sok nyomoronc az édesanyát már most egy csaló gerinctelen féregnek állítja be, úgy hogy az égvilágon semmit nem tud róla! Csak nem összegyúltek ide a gyereküket szarként hátrahagyó apucik? :) Vagy mi a helyzet?

Mondom csináltasd meg a tesztet minél előbb, aztán majd talán rádöbbensz hogy a pasid leszarja a saját gyerekeit. Aztán majd átgondolhatod hogy te MAJD akarsz még gyereket...csak ha lehet ne tőle.

Ennyi a véleményem.

2017. dec. 16. 14:27
 70/103 anonim ***** válasza:
25%

67.

Arra nem gondolsz, hogyha az ex ezt megtudja nem a labort fogja perelni, hanem a párját és a nőjét veszi elő, hogy mégis a tudta nélkül ezt megcsinálták. kérdező, ha ilyen bátor vagy, és ennyire érzed, hogy bele kell szólnod, akkor keresd meg az exet és vázold neki a dolgokat. Legyél olyan bátor.

2017. dec. 16. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!