Hogyan segíthetnék a lányomnak? Nagyon régóta gyászol.
23 éves lányomnak 17 éves korában meghalt a barátja. Autóbaleset volt, a lányom ott ült mellette, nagyjából fizikailag semmi baja nem lett, de a fiú nagyon súlyos sérüléseket szenvedett... és nem élte túl.
Azóta a lányom minden nap ott van a temetőben, munka után rögtön oda megy. Van egy pulcsi, a fiúé volt, itt felejtette azon a végzetes estén, azóta azzal alszik.. a húga, aki 21 éves, most megy férjhez, mikor bejelentették, sírógörcsöt kapott.
3 éven keresztül sírva aludt el, ez most már megszűnni látszik.. Meghasad a szívem, hogy minden nap szenvedni látom a gyermekemet. Nem tudom mi tévő legyek, egy pszichológust próbáltunk, de nem sok eredménye lett.
Elfog múlni magától? De már hét éve..
Szerintem érdemes lenne egy másik pszichológust is felkeresni.
Kitartást és sok erőt kívánok nektek!
Ez nagyon szomorú!
Én is átéltem ezt, csak a Barátnőmmel. 4 évbe telt feldolgozni - amennyire fel lehet az ilyesmit.
A lány valószínűleg patológiás gyászt él meg, ehhez mindenképp pszichodoki szükséges! Egyedül nem fog tudni túljutni ezen.
A legjobbakat kívánom és sok erőt!
Beszéltünk vele, azalatt a három év alatt, amíg esténként sírt, sokat beszéltünk a fiúról, a halálról.
Rendben, megpróbálunk másik szakembert keresni.
A fiú pedig... Egy utcában nőttek fel, már kiskoruk óta mindenhova együtt mentek, majd ahogy kamaszodtak, ez a barátság átalakult valami mássá.. Elválaszthatatlanok voltak. Ezért is olyan nehéz feldolgoznia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!