Hogyan segíthetnék a lányomnak?
2 évig jártak, az hosszu idö, szerették egymást valamikor, igy én azt mondom hosszu idö ( még akkor is ha szakitottak, föleg ha te azt láttad rajta h. szereti ) lesz hogy megeméssze a dolgokat, szerintem sem pszichologus kell, majd beforr a seb, de ehez sok idö kell, megértés, és figyelem rá !!!
A pszichologus ezen nem tud segiteni sajnos, te mint anya lehetsz a legjobb vigasza, meg a barátai.
Én 41 éves anya vagyok 2 lánnyal, nagyobbik 19 éves 1.5 éves kapcsolattal, szerintem ne vidd el pszichologushoz, probáljatok otthon neki segiteni, mind a családtagok, mind a barátok !!
Kitartás, sajna ez hosszu lesz !!
Minden képen sokat kell vele beszélgetni.Ne hagyd,hogy magába forduljon!2 éves kapcsolatot nem lehet csak úgy elfelejteni.Az meg,hogy meghalt a srác csak a régi emlékeket hozta előre amikor még igazán szerették egymás.
Írtad,hogy a szakításkor a lányod még szerette a fiút.Akkor nem csodálom ha ki van bukva.Nagyon figyelj rá.Biztos van egy legjobb barátnője akinek mindent elmond beszélj vele mert a legkisebb furcsaságra is lépni kell az orvos felé.
De ha érzi,hogy mennyien szeretik és mellette állnak túl lesz rajta!
Én azzal értek egyet, aki azt írta, hogy te kérj tanácsot egy pszichológustól, hogy hogyan tudnál neki segíteni, mert egyelőre őt elvinni még talán korai lenne, hátha magától is javul a helyzet. Esetleg megkérdezheted ezt is a pszichológustól...
Egy ilyen trauma feldolgozása több év is lehet, másfél hónap után normális, hogy még nem dolgozta fel...
Kedves Kérdező!
nagyon sajnálom ami veletek történt, borzasztó lehet.
Van itt a neten egy www.szivesseg.net- oldal, ahol találtam már több olyan kezdő pszichiátert, akik szívesen adnak tanácsot bárkinek! Talán próbáld meg ezt a lehetőséget! Hátha ők többet tudnak segíteni. Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!