Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?
Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, közvetlen előző kapcsolatából jött, ahol 3 gyerek van, 4 éves ikerpár, akik megszólalásig hasonlítanak rá, illetve egy másfél éves kislány, aki kicsit sem. Gyerektartás fizet utánuk, el is szokta őket hozni (főleg az ikreket), de nem annyira nagy örömmel, ahogy észreveszem és nem is foglalkozik velük intenzíven, inkább, mint akinek a fogát húzzák... Kérdeztem persze, hogy mi ennek az oka, csak vonta a vállát, mostanában viszont arra célozgat, hogy az a baja, hogy nem hisz abban, hogy a kislány tőle van, mivel nem hasonlít rá és a volt barátnője nagyon gyorsan talált új párt, amiből arra következtet, hogy biztos nem mostanában lett neki ez a kapcsolat... Kérdeztem, miért nem kér apasági vizsgálatot? Azt mondja, hogy nem akar, én viszont azt nem akarom, hogy szenvedjen, illetve feleslegesen húzzanak le tőle több gyerektartás, mert nem igazság, ha nem az övé a lány. Mit tehetek ilyenkor? N232017. dec. 15. 16:10
21/103 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítő szándékú válaszokat, akkor marad ez a teszt. Köszi!
2017. dec. 15. 16:52
22/103 anonim válasza:
Kérdező, nincs mit, ebből a régi kérdésből is sok mindent megtudhatsz:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
23/103 anonim válasza:
Nyugodj meg kérdező!
Mikor a barátomnak volt a kálváriája, ugyan ez ment a feleség részéről.
Mindenki segg fej, neki mindenki hagyjon békén, ő nm engedi a tesztet se, támadott meg támadott, ugyan így, mint itt.
Ne hallgass rájuk, meg kell csináltatni a tesztet!
24/103 anonim válasza:
Aha... És ha megjön az eredmény, azt hogy fogod beadagolni a pasinak, hogy a tudta nélkül megcsináltattad?
25/103 anonim válasza:
Látom, egyeseknek baromira nem tetszik, hogy a Kérdező kapott segítő, tisztességes válaszokat is....
Utolsó, szerintem ritka bonyolult: gondolom, a kezébe adja... ezzel nem vesz el a férfitől semmiféle döntési jogot, a továbbra is a férfi döntése marad, hogy indít-e pert ez alapján, vagy nem.
26/103 anonim válasza:
Kerdezd meg, szerintem segithet
27/103 anonim válasza:
Csinálj tesztet, én is ezt tenném. A párodnak is jobb a bizonyosság, mint a kételkedés.
28/103 anonim válasza:
Ha a beleegyezése nélkül megcsináltatsz egy ilyen tesztet szerintem nem fog építőleg hatni a kapcsolatotokra. Bár lehet jobban jársz így. Én nem lennék olyan pasival aki csak foghúzva foglalkozik a gyerekeivel. Az is elég béne, hogy helyetze te oldod meg ezt a problémát. Nem szimpatikus egy ilyen férfi.
29/103 anonim válasza:
#28, nem tudom, nekem, mint férfinak ezzel nem lenne különösebb bajom... mint írtam, nem veszi el tőlem a döntés jogát...
30/103 anonim válasza:
Megvan a megoldás!!! A másfél éves kislány bánatában, hogy félévesen otthagyta az édesapja RÁD hasonlít, kedves kérdező! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!