Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan segíthetnék kideríteni...

Hogyan segíthetnék kideríteni a páromnak, hogy tőle van a kisebbik gyermeke vagy sem, ha ő nem annyira hajlik a dologra?

Figyelt kérdés
Párommal 1 éve vagyunk együtt, közvetlen előző kapcsolatából jött, ahol 3 gyerek van, 4 éves ikerpár, akik megszólalásig hasonlítanak rá, illetve egy másfél éves kislány, aki kicsit sem. Gyerektartás fizet utánuk, el is szokta őket hozni (főleg az ikreket), de nem annyira nagy örömmel, ahogy észreveszem és nem is foglalkozik velük intenzíven, inkább, mint akinek a fogát húzzák... Kérdeztem persze, hogy mi ennek az oka, csak vonta a vállát, mostanában viszont arra célozgat, hogy az a baja, hogy nem hisz abban, hogy a kislány tőle van, mivel nem hasonlít rá és a volt barátnője nagyon gyorsan talált új párt, amiből arra következtet, hogy biztos nem mostanában lett neki ez a kapcsolat... Kérdeztem, miért nem kér apasági vizsgálatot? Azt mondja, hogy nem akar, én viszont azt nem akarom, hogy szenvedjen, illetve feleslegesen húzzanak le tőle több gyerektartás, mert nem igazság, ha nem az övé a lány. Mit tehetek ilyenkor? N23
2017. dec. 15. 16:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/103 anonim ***** válasza:
68%
Nincs kivétel... pláne nem az, ha úgy gondolja, hogy a párja egy közönséges csalás áldozata...
2017. dec. 15. 21:49
 42/103 anonim ***** válasza:
63%
Hu.. Ezek szerint egyik gyerekem se au enyém. Egyik se hasonlit... Anyjuk vagyok..
2017. dec. 15. 21:54
 43/103 anonim ***** válasza:
82%

#42, a DNS teszt azt is kimutatja ám, ha mégis a Kérdező párja az apa... csak mondom...

Fel nem foghatom, miért kell félni az igazságtól.

2017. dec. 15. 21:56
 44/103 anonim ***** válasza:
57%
Húha, nem olvastam végig a valaszokat, de ez ám a f@$za érv, hogy nem hasonlít rá a kislány. Ajaj. Az én lányom sem hasonlít rám, kiköpött férjem. Akkor lehet nem is én vagyok az anyja? :S
2017. dec. 15. 22:33
 45/103 anonim ***** válasza:
66%
Voltaképp tud bárki, bármiféle racionális okot a DNS teszt elvégzésével szemben?
2017. dec. 15. 22:58
 46/103 anonim ***** válasza:
62%
Persze, sérti sokak önérzetét, hogy az új társ mer talpraesett lenni. :D
2017. dec. 15. 23:03
 47/103 anonim ***** válasza:
39%

A sok elvált anyuka itt szakmányban gyalázza a kérdező párját... pedig abból, amit a kérdező elmondott, elég nyilvánvaló a történet, a kérdező és az exe vállalt közösen egy gyereket, a sors dobott kettőt - erről nyilván senki se tehet - majd anyuka véletlenül(?) teherbe esett a kérdező párjától - vagy éppen mástól - és a férfi akarata ellenére megszülte... ez szokott pont ide vezetni, amikor (a magzatvédők "majd, ha a karjában tartja, majd megenyhül, és még ő fogja megköszönni" dumájával szemben) a konfliktus kivetül a többi gyerekre is, és velük is romlik az apa kapcsolata.

Hogy ezen változtat-e a DNS-teszt, azt nem lehet megjósolni, de ha csak 1% esély van rá, már érdemes megpróbálni.

Szóval itt a Kérdező nézi a gyerekek érdekét is, és nem az anyjuk, meg nem is a neki csápoló férfigyalázók.

2017. dec. 16. 01:03
 48/103 anonim ***** válasza:
14%

Tévedés, a kérdezönek ADDIG semmi beleszólása, AMÍG a párja - azaz a gyerekek APJA - ezt NEM AKARJA!!!!

Itt szó sincs elsö meg többedik feleségröl, hanem arról, hoyg egy gyerekröl a SZÜLEI - azaz az ANYJA megaz APJA - hozhatnak döntést, más - még a második feleség sem!

Ha az apát igazánból EZ a helyzet zavarná (és nemcsak magyarázni akarná, miért nem érdeklik a gyerekei), akkor Ö MAGA tenne valamit.

De a kérdezönek ebben az esetben SEMMI ALAPJA sincs beleavatkozni!

2017. dec. 16. 07:25
 49/103 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem apuka rájött, hogy nem neki való a családosdi, keresett magának egy szerencsétlent, mint a kérdező és most a gyerekeitől és az azzal járó felelősségtől megakarna szabadulni. Csináltassatok akkor DNS tesztet, bár ha kiderül, hogy mégis az övé, akkor se fog jobban törődni a gyerekeivel, egy idő után gyerektartást se nagyon akar majd fizetni. kérdező, ha ez így lesz, legalább ne hidd azt, hogy ha te szülsz neki, akkor más lesz.
2017. dec. 16. 07:26
 50/103 anonim ***** válasza:
27%

"a volt barátnője nagyon gyorsan talált új párt, "

Ebben ő sincs lemaradva.

A DNS teszt meg a szülőkre tartozik, nem rád. Nem kell segíteni neki, mert ő maga nem akarja.

2017. dec. 16. 07:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!