Hogyan segíthetnék anyán?
Nagyon szeretem anyát, a kapcsolatunk is nagyon jó, olyan mintha barátnők lennénk.
Anyukám sokat stresszel, idegeskedik (eddig is, de főleg mostanság). Tudom, hogy ez nem jó, sőt káros.
Türelmetlen, ez is közrejátszhat. Apróságokon is fel tudja magát húzni.
Az alvása sosem volt jó, most sem, felébred éjszaka, nem bír visszaaludni, reggel meg tudna aludni, de akkor meg kelni kell korán, munkába kell menni, így gondolom sokszor ki se tudja aludni magát.
Szerintem az idejét sem tudja mindig jól beosztani, ezért van hogyha pl. elutazik, kevés ideje marad pakolni és egyéb dolgokat csinálni, ezért ideges lesz és kapkod, idegeskedik.
A stressz néha kihat rám is, én is ideges leszek vagy szomorú vagy sírni kezdek, ha látom anyán hogy tényleg nagyon stresszes.
Én sem vagyok egy haláli nyugodt ember, de azért hozzá képest...
Kérlek, írjatok valamit, mit tegyek/mit tegyen anya, mert nagyon féltem, hogy valami baja lesz előbb-utóbb.
Már az orvos is mondta neki, hogy nyugodtabbnak kéne lennie, pihenjen többet.
"Vagy patikában lehet venni Xanaxot ami stressz oldó és ez tok jól lenyugtatja az embert."
Ja, receptre, és egy komoly gyógyszer, erős függőséget okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!