Anyán finnyás és nem érti meg, hogy fontos?
Gondolkoztam, hogy az állat témakörbe írjam e vagy sem, de végülis a macskával "nincs" baj.
Lényeg az, hogy a macska úgy került ide, beteg lett, behoztuk kintről, felgyógyult most viszont fosik. Vettünk almot, amire rá is szokott de anyám egyrészt olyan pici alomtálcát rakott oda, hogy a macska alig bír benne megfordulni, másrészt meg mi az hogy ilyen sokat elhasznál. Most a kis tálca miatt kifosott belőle, és teljesen el van anyám ájulva, hogy mi az hogy izé meg fertőzés [volt féregtelenítve] meg bla bla. Mondtam neki, hogy bezzeg, ha egy beteg gyerek fossa magát nyakon az rendben van. Mondta, hogy hát igen, mert az más... Alapjában véve érteném, hogy baja van vele, DE én takarítottam fel mindig ha csinált valamit. Szóval nem értem a kiakadását annyira... pláne, hogy a macska el lett ígérve egy másik emberek, de ugye betegen meg nem lehet elvinni. Most komolyan. Volt, hogy a folyosó TELE volt pakolva retkes dobozokkal, amibe penészes dolgok voltak, volt rengetegszer, hogy majdnem felbuktam a sok cuccba, és az nem pár hétig hanem Hónapokig tartott! Na most kérdem én, egy beteg kisállatot, miért nem bír ki, míg felgyógyul, és utána már nem is lenne itt? Komolyan? Apám csak röhög a szituáción, minden esetre nekem ad igazat. Fogalmam nincs mi van. Ráadásul mindent az állatorvost, az almot én fizettem. Szóval... most én vagyok a hülye, vagy mi? Vagy anyám ennyire finnyás?
20/L
Finnyás? Ki örülne neki, ha körbefossák a lakást?
Miért nem vettél normális alomtálcát, ha szerinted kicsi? Vagy anyukádnak kéne?
Majd ha lesz saját lakásod, akkor azt viszel oda, amit akarsz. De a szüleidre ne kényszeríts rá semmilyen állatot, ha ők nem akarják.
#6 - én is mindig belefutok ilyenbe, sajnos :-(
Amúgy szép és jó, hogy "megmentetted" a cicát, befogadtad - de akkor még tényleg nem egészséges. Az is klassz, hogy nem anyukádat terheled vele anyagilag de 5-ösnek igaza van: nem anyádat kéne ekézni, ha kicsi a tálca, hanem nagyobbat venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!