Anya elkölt egy csomó penzt butaságra, a fontos dolgokat pedig nem veszi meg. Miert teszi ezt?
Az pénzért meg dolgozik anyukád? Vagy apád pénzét költi? Vagy támogatásakból(PL:családi pótlék) vásárol hülyeségeket?
Én "anyám" meg "nővérem" is sok pénzt költ hülyeségekre.
Mert nem tudja beosztani a pénzt.
Mellesleg fogorvoshoz ingyen is lehet menni.
Miért nem kérsz pénzt az apukádtól?
Hány éves vagy?
Már bocs, de egy tizenévesnek nem lehet véleménye? (Igen, jó ideje túlléptem ezt a korhatárt, nem a tinik lázadása van.)
Miért jó az, ha a tegnapi érintetlen káposzta mennyiséget megduplázza? Jobb érzés kidobni, holott valami olyat is lehetne készíteni belőle, amit az egész család megeszik?
A szülők nem istenek, nem hibátlanok és nem farok-behúzva kell otthon lakni, merthogy amíg nem dolgozik addig kussoljon. Ja, tudom, költözzön el és álljon saját lábra tiniként...
És igen: amikor az ember gyereket vállal, akkor el kell fogadnia, hogy lehet hogy a későbbiekben ez lemondással jár. Azaz: 3 hónap alatt nem veszünk 2 db 10 ezer forintos kabátot, de nincs sampon, fogászat stb.
Tök jó, hogy vannak normális fogdokik, akik tb-n megcsinálják a fogaidat. De: nem minden kezelés ingyenes így se, ill. nem biztos, hogy a közelükben van egy jó doki, elvégre ki tudja hol laknak? Vagy te szívesen mennél inkább egy olyan helyre, ahol rendszeresen elrontják a legegyszerűbb tömést is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!