Csinaltam egy hatalmas hibat es a kepeket illetve zeneket is leformaztam a hdd-rol a zene nem is olyan fontos a de a kepeket nagyon szeretnem valahogy vissza hozni csomo emlek esetleg mondana valaki ilyen programot ami ingyenes is akar?
Ha a formázáson kívül mást nem tettél a HDD-vel (például telepítés vagy bármilyen más írás művelet), akkor valamelyik törölt fájl visszaállító programmal még lehet némi esélyed. Persze az sem mindegy, hogy gyors formázás volt-e, vagy teljes. Az utóbbinál már jóval kisebb az esély.
Programot pedig rakásra találhatsz a neten, akár ingyenesen is. Én néha szoktam használni kollégák-ismerősök által törölt adatok visszanyeréséhez (pl. fényképezőgép) a Recuva-t, de van még több is, keress rá a Google-ban.
Egy jó tanács: azt a HDD-t addig semmiképpen ne használd másra, míg át nem nézetted!
És azért fontos, hogy ne csinálj a HDD-vel semmit, mert az adatok még mondhatni megvannak, csak nem mutatja. Végleges törlésre csak akkor kerülnek, ha már telepítettél rá valamit, ugyanis a telepített fájlok VÉGLEGESEN TÖRLIK a gépeket, és azok helyére települnek.
Vagyis amit te letörölsz az még ott van elvileg, csak nem mutatja. Igazából, akkor fog kitörlődni, amikor már a helyére más adat kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!