Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hatalmas nagy problémám...

Hatalmas nagy problémám adódott az öcsém megváltoztatta a freemail jelszavam. De nem tudja mire! Több mint 10 éves mail és az emlékeztetőt se tudom! Nagyon fontos a mailom számomra! Mit tudok tenni?

Figyelt kérdés
Írtam a freemailosoknak de ők nem tudják visszaállítani mert nem tudom bizonyítani hogy az enyém.

2012. jan. 1. 21:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Háááát ez gond. A körítés mindegy, hogy mi, a jelszófeltörés az nem fog menni... Sajnos.
2012. jan. 1. 21:31
 2/8 anonim ***** válasza:

Egy valódi név sem volt megadva a fiókhoz?

Mert ha igen akkor tudnád bizonyítani.

Ha nincs akkor bukta, nem tudod sajnos vissza szerezni.

2012. jan. 1. 21:34
 3/8 anonim ***** válasza:
:)) Mi az email cím?
2012. jan. 1. 22:36
 4/8 A kérdező kommentje:
De az eredeti nevem volt, de a freemail üzemeltetőjét nem érdekli:(
2012. jan. 2. 08:12
 5/8 anonim ***** válasza:

"pcplatinium válasza:

:)) Mi az email cím?"

Má' megin" törni akarsz. Még az általam küldött RAR-al sem végeztél, ember... :))

2012. jan. 2. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:

Azt nem tudtam megoldani :(

Mert nekem meg hibát ír ki .

readme.rft ?

2012. jan. 2. 10:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát, ez gond. Esetleg próbáld meg azt, hogy a freemaileseknek elmondod milyen levelek vannak a postafiókodban. Megadod az IP címet, amiről évek óta bejelentkezel, ilyesmi. Bár az ő szemszögükből így sincsen kizárva a visszaélés. Szóval, mondj le róla. Ha csak nem töri fel neked valaki, minimális az esélye, hogy valaha is használni tudod még.
2012. jan. 2. 13:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen ezért vagyok nagyon elkeseredve mert a freemailosoknak mindent leírtam ip,stb... de ők nem csinálnak semmit.Én sajnos nem tudom feltörni hátha valaki segít benne ebben reménykedem.De kezdek letenni róla :(
2012. jan. 2. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!