Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ugye nem mellrákom van? Vagy...

Ugye nem mellrákom van? Vagy ha nem mellrák akkor mi lehet? Fontos! (lent részletezem)

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. (lehet van valami jelentősége)

Július 6-tól voltam táborban barátnőimmel. A héten nem is volt semmi a melleimmel, de csütörtökön az egyik lány véletlenül nekilökött egy másik lánynak és pont mellel nekiestem. (a lökés nagyon váratlanul ért, ezért még letámaszkodni se tudtam) És azután a mellem kb. 10-15 percig fájt. Majd este szám háborúztunk és hogy ne vegyenek észre ezért én a legnagyobb fűbe befeküdtem, ahol jó sok bogár volt. Majd este a szám háborúzás után mikor mentem fürdeni, a tükör előtt átnéztem magam, hogy nincs-e bennem kullancs és akkor láttam, hogy a mellbimbóm mellett van egy kisebb piros folt. Természetesen "megtapogattam" meg megnéztem és egy kb. 1 cm átmérőjű csomót éreztem. Akkor este még fájt nyomásra, de most már nem. Tegnap este ilyen masszírozás szerű mozdulatokat csináltam a csomón és szerintem kicsit kisebb lett. A csomót most ha megnyomom, akkor nagyon meg kell nyomni, hogy fájjon. A bőr alatt elmozdítható. És mintha kisebb rostok, meg egy kötél összecsomózva olyan a tapintása és kemény. Azóta a pirosság eltűnt, csak egy kicsit barnásabb árnyalatú ott a bőr. Meg egy nagyon, de tényleg egy nagyon picit kidudorodik.

Ha az lényeges áprilisban jött meg először, és még nem állt be.

Ha valamit még tudni szeretnétek és úgy pontosabban tudnátok válaszolni akkor kérdezzétek meg.

2015. júl. 13. 11:47
 1/10 A kérdező kommentje:
Igen és 70/B-s a mellem, ha ez számítana is valamit.
2015. júl. 13. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Nincsen mellrákod nyugi!!Az ütéstől van ez,elmúlik pár nap alatt.
2015. júl. 13. 13:02
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Még azért még jöhetnek a válaszok.
2015. júl. 13. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:

ne aggódj megmaradsz. az ütéstől van ez biztos. de egyébként mivel nem olyan rég váltál felnőtt nővé, azért is lehet(nek) ilyen csomó(i)mivel még nőhetnek a melleid.

19/l

2015. júl. 13. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Semmi bajod sincs, nyugi!
2015. júl. 14. 11:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Menj el a háziorvosodhoz, és mutasd meg neki a csomót. Figyelni kell, hogy mikor múlik el?
2015. júl. 15. 17:34
 7/10 A kérdező kommentje:

Mostmár egyre kisebb a csomó. Kb. Mint egy meggy mag akkora.

Köszönöm a válaszokat.

2015. júl. 16. 09:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Kisebb lett sokkal a csomó és érzékenyebb is lett a mellem.
2015. júl. 21. 15:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Borogasd éjjelre be, és szedjél aszpirint. Ez utóbbi segít eloszlatni a csomót.
2015. júl. 22. 22:40
 10/10 anonim válasza:
attól hogy meglöktek, attól nincs mellrákod.. :) a mellrák onnan kezdődik, amit megetetnek velünk..
2015. júl. 31. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!