Egyik mellem sokkal nagyobb, mint a másik. Ez lehet mellrák előjele vagy normális?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy minden nőnek nagyobb az egyik melle, mint a másik de az enyém sokkal látványosabb az átlagosnál. Legalább egy kosárméret a különbség. Hallottam ehhez hasonlót, de kíváncsi lennék hogy másoknak van-e valami tapasztalata ezzel kapcsolatban.
23/L
2015. jún. 2. 19:59
1/3 anonim válasza:
A természet igazságos: aki süket, jobban lát, aki vak, az jobban hall, akinek az egyik melle kisebb, a másik nagyobb.
Amúgy akadnak, akiknek ekkora a különbség, csak nem szokták mutogatni. 23 évesen nem gyanakodnék mellrákra, de azért egy kivizsgálást megér. Nem kerül semmibe.
Ja, majd' elfelejtettem:
képet!
2/3 anonim válasza:
Semmiképpen sem mellrák ismérve ez.
Sajnos van ilyen, nem is olyan ritka!
3/3 anonim válasza:
Nemrég volt felvilágosíto óra kb 4 éve ott mondták hogy amikor még csak növekednek a melleid akkor ez tök normális ne aggódj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!