Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egyik mellem sokkal nagyobb,...

Egyik mellem sokkal nagyobb, mint a másik. Ez lehet mellrák előjele vagy normális?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy minden nőnek nagyobb az egyik melle, mint a másik de az enyém sokkal látványosabb az átlagosnál. Legalább egy kosárméret a különbség. Hallottam ehhez hasonlót, de kíváncsi lennék hogy másoknak van-e valami tapasztalata ezzel kapcsolatban.

23/L

2015. jún. 2. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
29%

A természet igazságos: aki süket, jobban lát, aki vak, az jobban hall, akinek az egyik melle kisebb, a másik nagyobb.

Amúgy akadnak, akiknek ekkora a különbség, csak nem szokták mutogatni. 23 évesen nem gyanakodnék mellrákra, de azért egy kivizsgálást megér. Nem kerül semmibe.

Ja, majd' elfelejtettem:

képet!

2015. jún. 3. 08:15
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Semmiképpen sem mellrák ismérve ez.

Sajnos van ilyen, nem is olyan ritka!

2015. jún. 3. 13:35
 3/3 anonim válasza:
Nemrég volt felvilágosíto óra kb 4 éve ott mondták hogy amikor még csak növekednek a melleid akkor ez tök normális ne aggódj
2018. aug. 31. 01:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!