Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya elkölt egy csomó penzt...

Anya elkölt egy csomó penzt butaságra, a fontos dolgokat pedig nem veszi meg. Miert teszi ezt?

Figyelt kérdés
Fogorvoshoz kéne menjek,de azt mondta nincs rá pénz, én bele törődtem, erre másnap hazajön egy új kabáttal amit akkor vett. (10.000 forintért,és nem azért mert nincs kabátja, második kabát amit most ősszel vett) . Múltkor vett 3 tábla olcsó csokit nekünk ami ehetetlen, abból a pénzből vett volna inkabb egy Milkat ami még finom is lett volna (mind 3 ki lett dobva). Az asztalon van egy nagy adag töltött káposzta amit tegnap csinált, és amivel négy ember jól lakna (nem szeretjük) de ő ma is csinál egy nagy adagot, hiába mondtam hogy a tegnapi is jó még és hogy nem szeretjük. Rendel az Avonbol egy csomó butaságot amire nincs is szükségünk, de ha elfogyott a sampon itthon nem vesz másikat mert drága.Minden olyan dolgot megvesz amit nem kéne, ami meg fontos lenne nem érdekli.Miert csinálja ezt?
2016. nov. 10. 16:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%

Ne foglalkozz az ilyen ostoba, bunkó nőkkel, mint 68 %-os.

Nem kell mindig a sz@r anyát, feleséget védeni. Az ilyen az. Egy önző majom. Fontosabb neki magának a smink, ruha, mint a saját gyerekei szükségletei. Nehogymár 2. kabát és avonos cicomák fontosabbak, mint az olyan alapdolgok, mint sampon a családnak. Magának minden sz@rt megrendel, de egy Milkát sajnál a gyereknek. A magán fogorvos pedig nem hülyeség. 2 rossz fogam van. Mindkettőt körzeti ingyenes cseszte el és nem vagyok egyedül. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ingyen fogorvost kap hentes helyett. Ez az egész magyar egészségügyre jellemző amúgy. A nőre visszatérve, apád helyében már elvettem volna tőle az összes pénzt beosztanám én.

2016. nov. 10. 18:00
 12/26 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó, te jó nagy hülye vagy, már bocs! Nem a gyerek dolga eldönteni, mit főz, meg mennyi sminket vesz az anyja, na, de ha sampon nincs otthon és azt nem vesz, mert arra a sajnálja, meg a fogorvosra nem ad pénzt (és igen, vannak olyan beavatkozások, amiket nem támogat a tb, pl. híd építése, hogy csak egyet említsek), na, akkor a gyerek miért ne szólhatna?

Az a szülő kötelessége, hogy gondoskodjon a gyerekéről (amíg az nem önálló) és ha b+ hajat mosni nem tud már a gyerek, meg fogászati problémája van, amit az anyja elnéz, akkor nehogy már a gyerek legyen a szar, bakker.

2016. nov. 10. 18:05
 13/26 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem ulj le anyukaddas es szepen mondd el ezt neki. Ne tamadoan, szamonkeroen, hanem nyugodtan. Ha ugy veled, nehez lesz anyukadnak elfogadni, h neked tobb eszed van, akkormeg probald ugy forgatni, h ne szembesitsd a sajat butasagaval, tehat ne ugy fogalmazd meg, h ezt v azt hogy kellene, hanem te ezt es ezt szeretned.
2016. nov. 10. 18:45
 14/26 anonim ***** válasza:
35%

"Utolsó, te jó nagy hülye vagy, már bocs! Nem a gyerek dolga eldönteni, mit főz, meg mennyi sminket vesz az anyja"

Te vagy hülye. Tipikus buta liba. Nem értem miért kell egy ilyen anyát védeni. Nem mindig a szülő az okosabb. Itt van rá a példa. Minek főz, pocsékol ételt, pénzt, ha van még egy csomó tegnapi főtt étel ? Egy normális, értelmes anya ilyet nem tesz. Avonból pedig nem rendelget össze-vissza addig, amíg nincs meg minden alap szükséglet a családnak. Pl. sampon. Egy önző bazári majom az ilyen. Anyai ösztön max 30%.

2016. nov. 10. 18:49
 15/26 anonim ***** válasza:
31%
Anya pazatol mert főz, vagy a gyerek, aki képes 3 tábla csokit szemétre dobni, mert nem mulka?
2016. nov. 10. 19:01
 16/26 anonim ***** válasza:
32%
Biztos vagyok benne, hogy lett can, aki örül annak a három ócska csokinak és az utált töltött káposztának. Miért nem adtad oda egy éhezőnek?
2016. nov. 10. 19:24
 17/26 A kérdező kommentje:
15-os,azert lett ki dobva mert olyan rossz hogy ehetetlen
2016. nov. 10. 20:13
 18/26 anonim ***** válasza:
79%

"Anya pazatol mert főz, vagy a gyerek, aki képes 3 tábla csokit szemétre dobni, mert nem mulka?"

Az anya, mert minek főz feleslegesen. Ennyi esze csak lehetne egy felnőtt embernek : van még sok kaja, ezért ma nem főzök. A sz@r csokit pedig egye meg ő. Én is kóstoltam már olyat, hogy a kukában végezte. Csokihoz nem sok köze volt. Sz@rt venni a pazarlás. Olcsó húsnak híg a leve.

2016. nov. 10. 20:24
 19/26 anonim ***** válasza:
78%

"Miért nem adtad oda egy éhezőnek?"

Jaj de bírom az ilyen álkeresztény dumákat. 10-ből 9 ember kidobja a maradékot, nem kell itt játszani az észt.

2016. nov. 10. 20:27
 20/26 anonim ***** válasza:
22%
Azt gondolom, hogy egy felnött nő jobban meg tudja ítélni, hogy mit szeretne főzni és mit érdemes, mondjuk az otthon lévő alapanyagokból, mint egy 12 éves gyerek, plusz mivel ő kereste meg rá a pénzt és ő is főz nem illik beleszólni senkinek, aneddig van kaja otthon. Nem állítottam olyat, hogy a gyereknek kuss a neve otthon, viszont nekem ilyesmi eszembe sem jutott gyerekként, hogy az otthoni ellátást kritizáljam, pedig szegények voltunk és előfordult, h anyám vett sminket, sok nőnek ez a munkahelyen is elvárás, pl. irodai dolgozóknál. Nem finnyáskodtam hanem megettem bármit, amit elém raktak, és azt is felfogtam, hogy ha van otthon még két kiló káposzta, akkor azt is meg kell főzni mielőtt megromlik, akár szeretem, akár nem. Lehet, hogy neked az avonos cucc felesleges, anyádnak meg szüksége van rá. Sampon és fogász valóban kell, de a hisztis megfogalmazásodbol kiindulva valószínűleg fél napig nem volt otthon sampon, te meg kiakadtál, elárulom tusfürdövel is meg tudod mosni a hajadat, nagyjából ugyanazok az összetevői. Egyébként, nem tudom hány éves vagy, de én 16 évesen kezdtem el dolgozni, mert kellett a márkás ruha, smink, stb. Nekem sem vették meg, de nem is baj, nem hiszem, hogy anyám azért szült meg, hogy utána rabszolgaként csak az én érdekeimet nézze és ne vegyen magának kabátot. Aztán amikor már volt pénzem, vehettem magamnak milka csokit és bármit amihez kedvem volt. Neked is ezt tudom javasolni, bár nem tudjuk hány éves vagy, 16 éves korodtól már nyugodtan dolgozhatsz és beoszthatod a saját pénzedet, más fizetését viszont nem neked kell és nem is illik neked beosztani.
2016. nov. 11. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!