Anya elkölt egy csomó penzt butaságra, a fontos dolgokat pedig nem veszi meg. Miert teszi ezt?
Ne foglalkozz az ilyen ostoba, bunkó nőkkel, mint 68 %-os.
Nem kell mindig a sz@r anyát, feleséget védeni. Az ilyen az. Egy önző majom. Fontosabb neki magának a smink, ruha, mint a saját gyerekei szükségletei. Nehogymár 2. kabát és avonos cicomák fontosabbak, mint az olyan alapdolgok, mint sampon a családnak. Magának minden sz@rt megrendel, de egy Milkát sajnál a gyereknek. A magán fogorvos pedig nem hülyeség. 2 rossz fogam van. Mindkettőt körzeti ingyenes cseszte el és nem vagyok egyedül. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy ingyen fogorvost kap hentes helyett. Ez az egész magyar egészségügyre jellemző amúgy. A nőre visszatérve, apád helyében már elvettem volna tőle az összes pénzt beosztanám én.
Utolsó, te jó nagy hülye vagy, már bocs! Nem a gyerek dolga eldönteni, mit főz, meg mennyi sminket vesz az anyja, na, de ha sampon nincs otthon és azt nem vesz, mert arra a sajnálja, meg a fogorvosra nem ad pénzt (és igen, vannak olyan beavatkozások, amiket nem támogat a tb, pl. híd építése, hogy csak egyet említsek), na, akkor a gyerek miért ne szólhatna?
Az a szülő kötelessége, hogy gondoskodjon a gyerekéről (amíg az nem önálló) és ha b+ hajat mosni nem tud már a gyerek, meg fogászati problémája van, amit az anyja elnéz, akkor nehogy már a gyerek legyen a szar, bakker.
"Utolsó, te jó nagy hülye vagy, már bocs! Nem a gyerek dolga eldönteni, mit főz, meg mennyi sminket vesz az anyja"
Te vagy hülye. Tipikus buta liba. Nem értem miért kell egy ilyen anyát védeni. Nem mindig a szülő az okosabb. Itt van rá a példa. Minek főz, pocsékol ételt, pénzt, ha van még egy csomó tegnapi főtt étel ? Egy normális, értelmes anya ilyet nem tesz. Avonból pedig nem rendelget össze-vissza addig, amíg nincs meg minden alap szükséglet a családnak. Pl. sampon. Egy önző bazári majom az ilyen. Anyai ösztön max 30%.
"Anya pazatol mert főz, vagy a gyerek, aki képes 3 tábla csokit szemétre dobni, mert nem mulka?"
Az anya, mert minek főz feleslegesen. Ennyi esze csak lehetne egy felnőtt embernek : van még sok kaja, ezért ma nem főzök. A sz@r csokit pedig egye meg ő. Én is kóstoltam már olyat, hogy a kukában végezte. Csokihoz nem sok köze volt. Sz@rt venni a pazarlás. Olcsó húsnak híg a leve.
"Miért nem adtad oda egy éhezőnek?"
Jaj de bírom az ilyen álkeresztény dumákat. 10-ből 9 ember kidobja a maradékot, nem kell itt játszani az észt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!