Egyetemisták, ti mennyi pénzt kaptok a szüleitektől?
Nekem tandíjra nem kell, mivel állami támogatotton vagyok, és egyelőre otthonról járok be egyetemre(Pestre), nem albérletben/koliban lakok, így azt sem kell fizetni.
Elég változó, hogy milyen összegeket kapok, a kaja, tisztálkodási szerek, telefonszámla természetesen nem számítanak ide, azt külön vesszük, tehát most csak zsebpénzről beszélek. Ami alap, hogy 7 ezer a bérletem, és havi kb 5-6 ezer a kontaktlencsém, vagy ha kell mondjuk könyvet venni a sulihoz, általában arra is adnak külön. Emellé kb 50 ezret kapok még, amiből azt veszek, amit akarok, de ha dokihoz kell menni, azt még ezen felül külön fizetik(pl ebben a hónapban az egy 20-as volt). Plusz idén fizettek még külőn egy görög nyaralást barátnőimmel, meg szoktunk együtt is járni síelni, nyaralni. Dolgozni most nem dolgozok, de januártól elkezdek, mert lesz időm rá suli mellett.
Nektek mennyit szoktak adni, mi számít átlagnak?
21L
Miért kell ez a kérdésnek álcázott felvágás? Abból kiindulva, hogy egyetemre jársz, gondolon hogy tájékozott vagy az ország helyzetét illetően, és tudod hogy sok család ennek a felét sem teheti meg.
Ebből él egy hónaoban.
Mi értelme a kérdésednek? Mi célból tetted fel? Azt szeretned tudni, hogy milyen menő vagy? Nem vagy az.......
Neked nagyon jó dolgod van.
Nekem is úgy gondolom, hogy jó dolgom volt, de messze nem ennyire, mint neked.
Kifizették az albérletemet, valamint kaptam 50 000 Ft-ot egész hónapra, hogy abból oldjak meg mindent.
Ez általában nem volt elég, úgyhogy dolgoztam mellette.
Én 2008-ban végeztem. Nyilván most mások az árak, még több pénz kell.
A jó édes tudodkidet.
Én 20 ezret kaptam havonta, ebből oldjam meg a kaját, a ruhát ha kell, meg a bérletemet.
Te meliyk orszagban élsz? Te azt gondoltad, hogy ez átlagos? Te meg véletlenül sem gobdoltad azt, hogy az orszag nagy részében ennek a felét nem tehetik meg az emberek.....
Nagyon butacska vagy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!