Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Itt vannak olyan szülők akik...

Itt vannak olyan szülők akik semmivel nem járultak hozzá a gyermekünk továbbtanuláshoz anyagilag? Vagy olyan akivel ezt csinálták a szülei.

Figyelt kérdés

Illetve próbálták is lebeszélni arról, hogy felsőoktatásban​ résztvegyen, esetleg a választott szakróp?

Illetve folyamatosan támadta a választása miatt vagy akár gimi után ki is rakták otthonról, vagy csak úgy maradhatott ha fizet?

Miért tették, most milyen a viszony?

Csak szerintem borzalmas az ilyen szülő?

2017. máj. 7. 11:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/95 anonim ***** válasza:
43%

Kedves 88, 82 vagyok :)

Azt, hogy " mijen" is a véleményük rólam, tudom.

De pl. hála a támogatásuknak, le tudok két mondatot "ijen" nyelvtani hibák nélkül írni....

Nem, sajnos nem találtad el, nem mekiben dolgozom- sőt, még annyira sem vagyok képes.. egy hülye irodában meresztem a seggem egész nap :D

(( Vagy egy igen következetes troll vagy, akkor kalapom emelem vagy pedig nagyon buta, akkor én szégyellem magam helyetted. ))

2017. máj. 8. 20:39
 92/95 anonim ***** válasza:
43%

"Ismerni híres embereket milyen nagy dolog megáll az agyam.Mit takar az értelmiség?eggyesek szerint felső körökbe ismerté válni?"

Ülj le, fiam, egyes.

2017. máj. 8. 20:46
 93/95 anonim ***** válasza:
82%
Igen szüleim. Ők szerintük: fölösleges tovább tanulni, 8 osztály + gyári munka + cigi,pia kocsma az élet értelme. Megmondták nekem 8 osztály után, egyből menjek gyárban dolgozni. És fizetésem 90% adjam oda nekik. Ha nem megyek dolgozni, akkor kitesznek az utcára. Azt lett vége 8 osztály után elköltöztem nagyihoz. Diákmunka mellett iskolában jártam és leérettségiztem. Egyébként a szüleim prolik.
2017. máj. 9. 07:13
 94/95 anonim ***** válasza:
36%

Én nem érzem, hogy kevesebb ember lennék vagy a szüleim, mert nem tudtak támogatni 18 éves korom után és saját erőből szereztem angol/spanyol nyelvvizsgát, diplomát, jogosítványt, autót az évek során. És hogy a férjemmel közösen saját erőből vettünk egy házat, és utazzuk körbe a világot.

Attól még az én szüleim jó szülők!!! Sőt!! Felháborodtam azon, hogy egyesek szerint csak az a valaki, aki 30 éves koráig tömködi a gyerekét pénzzel.

Szerintem meg ezekből lesznek pont az életképtelen gyerekek, látom a saját környezetemben, akik 30 èvesen "nem találnak munkát" meg társai.

2017. máj. 9. 07:35
 95/95 anonim ***** válasza:
43%

Végig támogattak és támogatnak szuleim. Épitészmérnokire jártam, bsc és mscre. Sajnos ez pont olyan szak ami mellett kizárt a melozás. Van ki melozik,de csuszik is elég szépen. Sajnos a kezdo fizetés se tul nagy, gyak. Ido után lehet kiváltani a kamarai tagságot és céget alapitani.

Szerény véleményem szerint egy felelos szulo annyi gyereket vállal amennyinek tud segiteni. Elég furának tartom.a mai világban , ha 18 évesen vki talpra áll. Tény nagyon sok ember feleslegesen megy egyetemre mert buta mint a fold, letesz vmi bufé szakot és lebegteti a diplomáját. És valaki irta,szakmunlásbol kevés van. Pedig hiánycikk lesz. Épitoiparban olyan trehány emberek vannak, mindenki kiment kulfoldre.

Szerintem aki ameddig tduja segitsen a gyerekének. Azért aki megteheti és 18év után kidobja,hogy lásd el magad az rohej.

Egyik ismeros otthonra fizet rezsit ugy hogy apuka azért nincs rossz helyzetben. Szerintem ez szánalmas. Tény a csajszi is eléggé fura,hogy igy van. Mert hazahozza pl 150et erre fele elmegy rezsire. Hova rakjon félre?

Egyetemre visszatérve normális szulo támogat(esetleg vmi nonamez hozzáteheti,hogy huéyeség),de pl nem tudja elvégezni v nem érdekli akkor ne támogassa feleslegesen. Tehát tud kétélu lenni a dolog.

2017. jún. 8. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!