Itt vannak olyan szülők akik semmivel nem járultak hozzá a gyermekünk továbbtanuláshoz anyagilag? Vagy olyan akivel ezt csinálták a szülei.
Illetve próbálták is lebeszélni arról, hogy felsőoktatásban résztvegyen, esetleg a választott szakróp?
Illetve folyamatosan támadta a választása miatt vagy akár gimi után ki is rakták otthonról, vagy csak úgy maradhatott ha fizet?
Miért tették, most milyen a viszony?
Csak szerintem borzalmas az ilyen szülő?
Kedves 88, 82 vagyok :)
Azt, hogy " mijen" is a véleményük rólam, tudom.
De pl. hála a támogatásuknak, le tudok két mondatot "ijen" nyelvtani hibák nélkül írni....
Nem, sajnos nem találtad el, nem mekiben dolgozom- sőt, még annyira sem vagyok képes.. egy hülye irodában meresztem a seggem egész nap :D
(( Vagy egy igen következetes troll vagy, akkor kalapom emelem vagy pedig nagyon buta, akkor én szégyellem magam helyetted. ))
"Ismerni híres embereket milyen nagy dolog megáll az agyam.Mit takar az értelmiség?eggyesek szerint felső körökbe ismerté válni?"
Ülj le, fiam, egyes.
Én nem érzem, hogy kevesebb ember lennék vagy a szüleim, mert nem tudtak támogatni 18 éves korom után és saját erőből szereztem angol/spanyol nyelvvizsgát, diplomát, jogosítványt, autót az évek során. És hogy a férjemmel közösen saját erőből vettünk egy házat, és utazzuk körbe a világot.
Attól még az én szüleim jó szülők!!! Sőt!! Felháborodtam azon, hogy egyesek szerint csak az a valaki, aki 30 éves koráig tömködi a gyerekét pénzzel.
Szerintem meg ezekből lesznek pont az életképtelen gyerekek, látom a saját környezetemben, akik 30 èvesen "nem találnak munkát" meg társai.
Végig támogattak és támogatnak szuleim. Épitészmérnokire jártam, bsc és mscre. Sajnos ez pont olyan szak ami mellett kizárt a melozás. Van ki melozik,de csuszik is elég szépen. Sajnos a kezdo fizetés se tul nagy, gyak. Ido után lehet kiváltani a kamarai tagságot és céget alapitani.
Szerény véleményem szerint egy felelos szulo annyi gyereket vállal amennyinek tud segiteni. Elég furának tartom.a mai világban , ha 18 évesen vki talpra áll. Tény nagyon sok ember feleslegesen megy egyetemre mert buta mint a fold, letesz vmi bufé szakot és lebegteti a diplomáját. És valaki irta,szakmunlásbol kevés van. Pedig hiánycikk lesz. Épitoiparban olyan trehány emberek vannak, mindenki kiment kulfoldre.
Szerintem aki ameddig tduja segitsen a gyerekének. Azért aki megteheti és 18év után kidobja,hogy lásd el magad az rohej.
Egyik ismeros otthonra fizet rezsit ugy hogy apuka azért nincs rossz helyzetben. Szerintem ez szánalmas. Tény a csajszi is eléggé fura,hogy igy van. Mert hazahozza pl 150et erre fele elmegy rezsire. Hova rakjon félre?
Egyetemre visszatérve normális szulo támogat(esetleg vmi nonamez hozzáteheti,hogy huéyeség),de pl nem tudja elvégezni v nem érdekli akkor ne támogassa feleslegesen. Tehát tud kétélu lenni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!