Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Gyermekünk elvesztése után...

Gyermekünk elvesztése után elmúlik ez a fájdalom és ez az üresség vagy mindig így lesz?

Figyelt kérdés
3 hónapja , hogy elvesztettem a gyermeküket, akit 19 éves volt, csak így egyik pillanatról a másikra. És azóta minden nap ugyanolyan, és nem találok kiutat... 47 n

2016. nov. 5. 07:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem nem ez a fórum a legalkalmasabb, hogy segítsen neked.
2016. nov. 5. 07:13
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Fogdulj erre spacializáslódodd pszichologushoz.
2016. nov. 5. 07:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Először is fogadd őszinte részvétem.Ép okt 31-én volt a fókuszba,nem tudom megmondani milyen csoport mert annyira szív szoritó volt inkább elnyomtam.Olyan emberek találkoznak egymással akik elveszitették gyerekeik.Próbáld meg vissza keresni a neten,hátha megtalálod.Nézd meg talán ad neked támpontot.
2016. nov. 5. 07:36
 4/13 anonim válasza:
97%
Kedves Kérdező! A Téged ért fájdalom a legnagyobb tragédia, ami anyát érhet. Feldolgozni nem lehet, de hosszú idő alatt megtanulsz együtt élni vele, és nyitni az Élet felé. Sokat segíthet, ha sorstársakat keresel, és tudsz beszélni az érzéseidről. Az interneten is vannak ilyen közösségek, de szerveznek gyászcsoportokat is szakértő vezetésével.
2016. nov. 5. 08:09
 5/13 anonim ***** válasza:
95%

Nagyon sajnalom ami tortent veled, az enyem is pont ennyi idos volt csak ez mar 21 evvel ezelott tortent. sajnos nagyon hosszu az ido es minden embernel mas a gyasz menete. Ha modod van fordulj szakemberhez, en sokaig (13 evig) jartam pszichiaterhez. Nekem segitett sokat es az is hogy jo a hazassagom es a barataink is mellettunk alltak.

az elso 5 ev nekem nagyon nehez volt. Nem nagyon tudok tanacsot adni, de irj privatot ha beszelgetni akarsz a nyilvanos nem alkalmas itt erre. fogadd oszinte egyutterzesemet. Nekem csak ez az egy gyerekem volt neked van masik?

2016. nov. 5. 08:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező! Ha fenn vagy Facebook-on keress minket: Angyalok szülri vagyunk♡ ( a szivecske is fonzos) én 14 ev3sen vesztettem el a Gyermekemet. Ott sokan vagyunk. Van aki szintén egyik pillanatról a másikra vesztette el has9nló korú Gyermekét. Sokat tudunk segíteni egymásbak. Ha nincs Facebookod... ha kérdésed van és tudok válaszolni szívesen segítek. Az ürességről: az elején, amíh nem is fogja fel az ember sajnos "természetes". De ha akarod privátban is beszélgethetünk. Nekem két éve történt.
2016. nov. 5. 09:23
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
6-os vagyok.. elnézést az elütésekért.. és a Fiam volt 14 éves.. kicsit "furán" fogalmaztam
2016. nov. 5. 09:24
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd reszvetem. En a masik oldalon vagyok, anyumat veszitettem el masfel eve. Ez is borzalmad veszteseg. Gyermekem meg nincs, de a nagyszuleimen lattam mit tud tenni az emberrel ez a fajta gyasz. Anyu testvere 38 eves volt mikor meghalt. Es egy even belul magaval vitte a mindig eleteros nagyapamat
2016. nov. 5. 10:02
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd reszvetem. En a masik oldalon vagyok, anyumat veszitettem el masfel eve. Ez is borzalmad veszteseg. Gyermekem meg nincs, de a nagyszuleimen lattam mit tud tenni az emberrel ez a fajta gyasz. Anyu testvere 38 eves volt mikor meghalt. Es egy even belul magaval vitte a mindig eleteros nagyapamat. Anyu 58 volt mikor meghalt, es nagyanyam
2016. nov. 5. 10:03
 10/13 anonim ***** válasza:
70%
Fogadd reszvetem. En a masik oldalon vagyok, anyumat veszitettem el masfel eve. Ez is borzalmad veszteseg. Gyermekem meg nincs, de a nagyszuleimen lattam mit tud tenni az emberrel ez a fajta gyasz. Anyu testvere 38 eves volt mikor meghalt. Es egy even belul magaval vitte a mindig eleteros nagyapamat. Anyu 58 volt mikor meghalt, es nagyanyam azt mar nem elte tul. Sok ero kell a talpra allashoz, es nem szabad egyedul maradni.
2016. nov. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!