Gyermekünk elvesztése után elmúlik ez a fájdalom és ez az üresség vagy mindig így lesz?
Részvétem.
Az én szüleim is megváltoztak. Nincs semmi azòta. Sem nyaralás, sem zene, csak ők meg a fiuk. Minden olyan belassult,kierőszakolt csendes kb mintha én haltam volna meg csak éppen nézhetném őket valahonnan. A bátyám 19 volt .Találtak egy gyászportál nevű helyet a neten. Ott vannak ott beszélgetnek. Meg anyám kapott valami idegösszeomlás dolgot és ő ezért jár pszichologushoz is.Sokszor sír a konyhában este, hiába mondja apám hogy jöjjön be. Értelmetlen lett minden, minden rossz.Azt mondják hogy ő volt a mindenük"az életük értelme" szòval nem tudom ez meddig tart de vannak barátaik akikkel néha jol elvannak.Meg egymással. Az anyám orvosa szerint az első év után jobban lesznek.. gondolom másnál is így van. Mást nem tudok írni.
Először is őszinte részvétem:(
Nem mondom hogy tudom mit érzel, mert bár vesztettem el közeli ismerőst, de egy gyermek elvesztése semmi ehhez képest. Van is egy olyan mondás, hogy egy szülőnek sem kellene eltemetnie a gyermekét.Hiszen ez olyan...természetellenes.
Biztos hatalmas sokként ért, és nem is hiszem hogy valaha el tudod ezt a tényt fogadni,viszont hónapok/évek alatt megtanulhatsz együtt élni vele.Persze ez egyedül nem fog menni, kérj segítséget, és ami a legfontosabb, add ki magadból, az mindig segít. Beszélgess hasonló sorsú emberekkel, kérj tanácsot tőlük, és meglátod, egy nap sokkal jobban fogod élvezni az életet mint most.Még ha nem is lesz minden olyan mint azelőtt, de van rá esély hogy újra élvezd az életet, meglásd a szépet a világban
Sok sikert kívánok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!