Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítás után lehet boldog az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után lehet boldog az ember? Többi lent.

Figyelt kérdés
Egy hónapja mentünk szét barátnőmmel. Nekem ő volt a mindenem. Mindent megkapott tőlem, amit csak tudtam adni. Rengeteg szeretetet, törődést, figyelmet, és néha napján még ajándékot is. Volt előtte kapcsolatom, de sosem volt ilyen... én tényleg szerelmes voltam. Ő volt az első igazi szerelmem. Elég szépen hátba szúrt, csak szexre kellettem neki (én voltam neki az első), aztán jött más, és engem eldobott, hónapokon keresztül pedig csak hülyített. De mégsem tudok rá annyira haragudni, hiába fáj, amit tett. Eleinte szinte nem is éltem, hiába mozogtam, mostanra már jobb lett, ismerkedek mással, de egy kis ürességet érzek legbelül. A bizalmamat is elvesztettem az emberek felé. Lehetek még újra szerelmes? Elfog múlni ez az üresség, amit érzek? Vagy csak megtanulok vele élni? A másik lány, akivel ismerkedek, ő hozott vissza az életbe, és mellette jól is érzem magam, de nem tudom, hogy az üresség miatt lehetek e egy idő után boldog.

2016. máj. 7. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha van már másik kiszemelt és ő hozott vissza az "életbe" akkor ne hadd,hogy egy olyan lány miatt szenvedj aki igy hátba szúrt,ne feledd csak előre sose hátra,sok sikert!
2016. máj. 7. 20:47
 2/6 anonim ***** válasza:

Magadban le kéne zárni a múltat és ne egy csaj hozzon már téged vissza az életbe, ne tőle várd a segítséget, mert szerintem, akkor őt nem amiatt fogod kedvelni, hogy most párkapcsolatot akarsz vele, hanem mint megmentőt fogsz benne látni.

Persze, hogy lehetsz a szakítás után boldog, de EZ CSAK RAJTAD MÚLIK, MÁSON NEM!!

Ha az exed volt a mindened, az gáz, mert ha ő nincs, akkor életed sincs, és egy nagy üresség vagy akkor.

Tudom, hogy még most rossz, hagyj időt magadnak, aztán kezdj új életet. Az idő megy tovább, csak rohan, és feletetted is eljár az idő, és te csak folyamatosan a múltnak élsz, és nem a jelennek.

Tedd fel a kérdést magadnak, hogy mi a fontos, a jelen vagy a múlt?

2016. máj. 7. 20:53
 3/6 anonim ***** válasza:

En es a volt barátom is egy hónapja szakítottunk, neki pedig két hét múlva lett is uj barátnője, miközben nekem azt mondta hogy azért ne jöjjünk ossze megint mert nem akar kapcsolatot. Szoval áterzem amit érzel, alig tudok ismerkedni másokkal es nincs is mas aki felkeltette a figyelmemet. Még. Neked is ezt javaslom, hogyha nem érzed ugy hogy működne a másik lannyal, akkor ne kezdj bele. Le kell zárnod magadban a dolgot.

Ha gondolod írj üzenetet, szívesen segítek, mert nagyon együtt érzek veled.

2016. máj. 7. 21:52
 4/6 A kérdező kommentje:

Második: szerintem ilyen helyzetben természetes az, hogy egy másik személy segíti az embert talpra állni. Amit leírtam elég felszínes, nem tudjátok mi történt pontosan, és ha ezt nézzük, így is nagy szerencsém van, hogy egy ilyen után sikerült ennyire is talpra állnom akár segítséggel, akár anélkül.

És igen, igazatok van. Le kellene zárnom a múltat...de nem tudom hogyan. Annyira megbántott, hogy nem tudom elfelejteni. Boldog perceimben is érzem a fájdalmat.

Nem tudom, hogyan lehetne jobb.

Időt adok magamnak természetesen... de vajon mennyi idő kell? :/ És vajon tényleg meggyógyítja e asebeket az idő?

2016. máj. 8. 16:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Csak mocsok hosszú időnek kell eltelnie. Velem is szakítottak, igaz fél éve, de azóta semmi. Azóta alig birok más lányokra ránézni, egyszerüen ő volt számomra a másik énem. Kiba*ott gané egyedül, de túl kell élni.

Sajnos kihűlt részéről a vonzalom. Szerintem nagyon sok időnek kell eltelnie ahhoz, hogy egy másik embert tiszta szívből megszeressünk. Ugyanolyan úgysem lesz, másabb, vagy jobb.

2016. máj. 8. 20:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta, jobban vagy?
2016. szept. 20. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!