Mit tegyek a szüleimmel?
Hála az égnek. Zard is le....
Beteg ember vagy, hiaba leszel mernök senki nem fog alkalmazni, mert kuplungos vagy...
Na most elárultad magad, hogy valóban csak kifogásokat gyártasz.
Ha jól számolom, évvesztes vagy, tehát 2011-ben érettségiztél (fiam 2010-ben, de ő áprilisi, nem vesztett évet). Elvégeztél 1 évet az OKJ-n és abbahagytad 2012-ben, mondva csinált okkal. Az ingyenes korhatár ugyanis 22 év volt, és a kezdés időpontjára vonatkozott. Fiam ekkor kezdte el az OKJ-t, 2012. szeptemberében, 2 éves volt, mikor vizsgázott már elmúlt 22 és és NEM kellett fizetnie.
Szóval vagy tényleg csak kifogásokat gyártasz vagy kamu az egész sztori. Utóbbi esetben legalább alapvető dolgoknak nézz utána, mielőtt hülyeségeket írnál.
Ezt most bebuktad, mert én pont végigasszisztáltam egy ilyen képzést a gyerekemmel, tehát képben vagyok vele.
Ja! Önéletrajzot meg nem egyesével küldözget az ember, hanem elküldi egyszerre 50 helyre. Valószínűleg nagyobb esély van arra, hogy behívjanak valahová, mintha egyesével várod a sültgalambot.
Ne akarj mérnök lenni. Semmi logikád, semmi elemző készséged nincs.
Hiába magyarázol. Ha 21 éves korod előtt (ami nem igaz, mert 22!) elkezdted, rád az a szabályozás vonatkozott.
Kifogások, kifogások, kifogások...
Kár beléd a szó. Kicsit azért sajnállak. Szüleidet még jobban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!