Tudnátok nekem segíteni? Szüleimmel nincs túl jó kapcsolatom. Vagyis ilyen-olyan.15/l
Egyelekmeg
Ezert tartunk ott ahol
Miert akarsz te 15 evesen bulizni? Anyukadeknak teljesen igaza van ejfelkor semmi keresni valod nincs a szulieid nelkul az utcan ! Vagy legalabb a batyjaddal
Iden leszek 18 engem nem kell mondjuk elengedni mert alapbol nem akarok menni de meg sosem buliztam es nem is hianyzik az eletembol :D nalatok mar csak az a szorakozas ha buliztok? Ezt most nem rosszbol kerdezem :)
Igaza van az előttem szólóknak, meg nem is...
27 vagyok. 15-16 évesen elengedtek a szüleim de éjfélre mindig otthon kellett lennem, igaz ez 1 hónapban csak egyszer lehetett. Normális felnőtt ember vagyok. Soha nem keveredtem bajba, és mindig a barátommal -aki mostanra már a férjem- jártam el bulizni.
A szülőnek meg kell bízni a gyerekében, nem lehet leláncolnia, mert az soha nem fog jót szülni.
Való igaz,hogy egyszer megfogod köszönni - még ha nem ismondod meg a szemükbe- hogy így neveltek.
😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!