Mit tegyek a szüleimmel?
Külföldön érdemes lenne elmenned, nyelvtudásod van alapszintű, akkor tudsz dolgozni, és ha összeszeded magad elvégzel vmi szakmát, amivel jól lehet keresni kint vagy ahol összejön és tudsz egymagad élni.
Az itteni kőbunkó besavanyodottakkal meg ne foglalkozz, a szüleid hozzáállásán már nem tudsz változtatni.
"De ha eleve nem tartanak el a szüleim, akkor hogy végezzek el aúegy nappalit? Ha erre valaki tudja a váalszt hogy 2-3 műszak melett, hogy járjak be mindennap iskolába ha jelentkezek, akkor megfogadom a tanácsát."
Én is írtam korábban, #13-as is leírta: diákmunkát simán végezhetsz okj mellett, ott vannak a hétvégék is, de ezt tudnod kell, ha tényleg melóztál már 15 évesen.:-) Igen, neked nehezebb, mint annak, akit eltartanak, taníttatnak, de azzal, hogy sajnálod magad ezért, nem oldod meg az életedet. Tényleg együttérzek, csak épp ezzel nem jutsz előbbre. Gyári melót szállással azért ajánlottam, mert alkalmad lenne egy kis tőkét gyűjteni mondjuk 1 év alatt, hogy ha bármi gond van, legyen mihez nyúlni. Hiába lettél volna képes egyetemet végezni, eltelt 6 év az érettségid óta, idő kéne, hogy visszatornázd a tudásodat, tanulási készségedet, az meg neked pillanatnyilag nincs, mert nem finanszírozza senki. Ezt el kell tenni későbbre, most a lehetőséget kell megteremteni magadnak, mert másra nem számíthatsz. Ha végzős gimis lennél, azt mondanám, add be a jelentkezést, kérj kolit, minden szociális támogatást szedj össze, keress diákmelót, legvégső esetben vegyél fel diákhitelt és vágj bele, de így ez szerintem nem járható út.
#15-ös, ha neked is olyan sorsod lett volna, akkor nem adtál volna neki olyan bunkó, lekezelő választ! Aki hasonló cipőben jár, az nem tapossa el még egy netes oldalon sem a másikat.
Te valószínű pont egy elkényeztetett sörhasú pojáca vagy, aki informatikus-tehát eleve beképzelt mint az állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!