Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy itt szeretne aludni a barátnőm?
16 éves fiú vagyok, és mielőtt beszólnátok, semmi ,,olyanra'' nem gondoltunk, csak megnézni egy filmet, egymás mellett aludni, csókolózni és ennyi... Nektek hogy volt az első ottalvás? A lány anyukája belement (amúgy egyedül neveli), de a szüleimet még meg kéne kérdezni. Természetesen a nappaliban lennénk, mivel közös szobánk van a 13 éves öcsémmel.
Az ÉRTELMES válaszokat előre is Köszi!
"Anyu, apu szeretném ha itt aludhatna a barátnőm ma/holnap."
Ha a nappaliban jó ágy van és nem átjáróház az szuper. Ha nem, akkor az öcsit küldjétek aludni a nappaliba, adj neki kompenzációul egy nagy csokit.
Hát... a helyedben 16 évesen én nem "közölném", hanem nagyon szépen kérném. Azonnal hozzátéve mindent, amit fent leírtál abban a 3 sorban.
Azon egy picit csodálkozom, hogy a lány anyukája belement, én biztos ragaszkodnék hozzá, hogy a fiú jöjjön hozzánk, mégis jobb, ha tudom, mit művelnek. :)
"arra gondoltunk hogy itt aludna nálunk ha nem baj"
Ennyi.
Nem kell tuldramatizalni.
Utolsó válaszolónak: Nem kijelenteni akarom, hanem szépen kérni (rosszul fogalmaztam)
A szüleimről: Hát... tudnak szigorúak lenni, de nagyon örültek, amikor bejelentettem a randimat (két évvel ezelőtt, ezzel a lánnyal)
#8:
Tavaly sokszor átjött a barátunk és nem is akartuk csinálni. Idén is volt már 2x. Nem értem miért baj az ha valaki aludni akar a barátnőjével/barátjával és miért olyan hihetetlen hogy nem akarják azt csinálni??
Érdekes a Szüleim megbíznak bennem és nem csalódnak.
18/L
Egyáltalán nem azért, de mindegy...
1. Azt a nappali kanapéján csinálnánk?
2. Anyáék előtt?
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!