Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy itt szeretne aludni a barátnőm?
16 éves fiú vagyok, és mielőtt beszólnátok, semmi ,,olyanra'' nem gondoltunk, csak megnézni egy filmet, egymás mellett aludni, csókolózni és ennyi... Nektek hogy volt az első ottalvás? A lány anyukája belement (amúgy egyedül neveli), de a szüleimet még meg kéne kérdezni. Természetesen a nappaliban lennénk, mivel közös szobánk van a 13 éves öcsémmel.
Az ÉRTELMES válaszokat előre is Köszi!
Én 18 évesen jöttem össze az első barátommal, mégse csináltunk semmi olyat az első 2-3 együttalváskor. Vagyis hát ez után már lefeküdtünk, meg minden, de mikor együtt aludtunk, akkor soha, később se (2 évig voltunk együtt)... Nem tudom, nekem az együtt alvásban tényleg az együtt alvás volt a pláne. Olyan jó érzés összebújni és elaludni, aztán arra ébredni, hogy mellettem van a párom.. (Most pl épp betegség miatt nem lehet szex, de így is nagyon-nagyon jó együtt lenni este a párommal, szeretgetni egymást, beszélgetni, és egymástól pár centire aludni)
Mi ezen olyan hihetetlen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!