Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan közöljem a szüleimmel,...

Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy itt szeretne aludni a barátnőm?

Figyelt kérdés

16 éves fiú vagyok, és mielőtt beszólnátok, semmi ,,olyanra'' nem gondoltunk, csak megnézni egy filmet, egymás mellett aludni, csókolózni és ennyi... Nektek hogy volt az első ottalvás? A lány anyukája belement (amúgy egyedül neveli), de a szüleimet még meg kéne kérdezni. Természetesen a nappaliban lennénk, mivel közös szobánk van a 13 éves öcsémmel.

Az ÉRTELMES válaszokat előre is Köszi!

2017. febr. 15. 17:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
18%
Tudod kit nézz hülyének. A szüleid sem hiszik el, hogy 2 kamasz egy ágyban megáll a csóknál. Ha pedig tényleg aludni akartok, azt lehet külön is. Úgysem lesztek ébren. Nem mindegy ? Filmet nézni nappal is lehet. Nekem nem volt ottalvás. Eljegyzés után feküdtünk le és nem kiskorúként.
2017. febr. 15. 19:09
 12/24 anonim ***** válasza:
14%

lehet hogy a szüleid túl gyorsnak tartják, nem?

vagyis még picit fiatal vagy ehez (lehet hogy csak én gondolom így)

de melyik szülő hinné el, hogy nem lenne semmi szex? :D

tuti egész éjszaka nem aludna, és ezen kattogna

2017. febr. 15. 19:10
 13/24 anonim válasza:
29%
ilyen idősen már régnb előttük kell csattogtatni tesó
2017. febr. 15. 19:10
 14/24 anonim ***** válasza:
25%

8-asnak igaza van

minden szülő tudja miért akarnak együtt aludni a gyerekek..nem a filmnézés miatt ... :D

2017. febr. 15. 19:12
 15/24 anonim ***** válasza:
60%

"Nekem nem volt ottalvás. Eljegyzés után feküdtünk le és nem kiskorúként." - mondjuk én ezzel azért nem dicsekednék...

Kérdező szerintem semmi különös, kérdezd meg mi a hozzáállásuk a dologhoz, és kész.

2017. febr. 15. 19:58
 16/24 anonim válasza:
0%

Gratulálok, remélem rendesen adsz neki, mert ha te egy ilyen szituációnál nem b*szod meg akkor sajnállak. :D

Ha igazi férfi vagy, akkor a szüleid előtt b*szod meg. #kappa

2017. febr. 15. 22:24
 17/24 anonim ***** válasza:
85%

Ez hülyeség, hogy csak ”azért” alszanak együtt a gyerekek! Én 13 évesen együtt aludtam már a barátommal és mégsem szeretkeztünk!

Ja és nem kérek a r**ancozásból!

2017. febr. 15. 22:30
 18/24 anonim válasza:
37%
13 meg 16, azert ott mar van egy kis kulonbseg
2017. febr. 15. 22:37
 19/24 anonim ***** válasza:
63%
#18, tökéletesen igaz, van különbség. Na pont ezért érthető, ha egy 13 évesnél erősen aggódnak a szülők, és tökéletesen érthetetlen, ha egy 16 évesnél még ezt teszik, és nem a 16 évesek magánügyeként kezelik, hogy élnek-e szexuális életet, vagy nem. Ébresztő, akkor már 2 éve teljes joggal tehetnék...
2017. febr. 16. 01:18
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
Ti félreértitek, nem a barátnője 13, hanem az öccse!
2017. febr. 16. 05:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!