Hogyan közöljem a szüleimmel, hogy itt szeretne aludni a barátnőm?
16 éves fiú vagyok, és mielőtt beszólnátok, semmi ,,olyanra'' nem gondoltunk, csak megnézni egy filmet, egymás mellett aludni, csókolózni és ennyi... Nektek hogy volt az első ottalvás? A lány anyukája belement (amúgy egyedül neveli), de a szüleimet még meg kéne kérdezni. Természetesen a nappaliban lennénk, mivel közös szobánk van a 13 éves öcsémmel.
Az ÉRTELMES válaszokat előre is Köszi!
lehet hogy a szüleid túl gyorsnak tartják, nem?
vagyis még picit fiatal vagy ehez (lehet hogy csak én gondolom így)
de melyik szülő hinné el, hogy nem lenne semmi szex? :D
tuti egész éjszaka nem aludna, és ezen kattogna
8-asnak igaza van
minden szülő tudja miért akarnak együtt aludni a gyerekek..nem a filmnézés miatt ... :D
"Nekem nem volt ottalvás. Eljegyzés után feküdtünk le és nem kiskorúként." - mondjuk én ezzel azért nem dicsekednék...
Kérdező szerintem semmi különös, kérdezd meg mi a hozzáállásuk a dologhoz, és kész.
Gratulálok, remélem rendesen adsz neki, mert ha te egy ilyen szituációnál nem b*szod meg akkor sajnállak. :D
Ha igazi férfi vagy, akkor a szüleid előtt b*szod meg. #kappa
Ez hülyeség, hogy csak ”azért” alszanak együtt a gyerekek! Én 13 évesen együtt aludtam már a barátommal és mégsem szeretkeztünk!
Ja és nem kérek a r**ancozásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!