Mit tegyek a szüleimmel?
Azert szerintem kaptál normális válszt is, én is normálisan leirtam, de mindegyikben az a közös, hogy Neked kell elérni. Kúzdeni kell érte, vagy ha csak arra vársz, hogy valaki csak úgy ajánl Neked itt egy zsiros állást, vagy eaetleg magához költöztet, vagy pénzel stb ki kell ábrándítsalak.
Mindenki leírja, de ugyanaz a mondandója az összesnek... sajnálkozással nem fogsz előrébb menni, Neked kell érte dolgozni.
Kapasból én is írtam 2 lehetóséget. Ingyenes kamionos jogosítvanyt, es a máv gyakornoki programja. Mind 2 hiányszakma, mind 2 ad fizetest mig tanulsz, és versenykeoes fizetest is ad.
De valószinüleg nem olyan veszes a helyzet ha erre nem ugrasz, vagy nem tudom mire vársz, higy jelentkezzek helyetted?
Ezek mind normális válaszok, csak sikan nem szeretik az ilyen embereket, akik csak sajnálkoznak, de a.mondadoja mindnek ugyanaz NEKED KELL LÉPNI!
Hozzá állásrol annyit hogy diákként dolgoztam, nem rinyáltam egészen az érettsügi megszerzeséig, hogy legyen mit ennem.
Sose sajnáltam magamat, csak nagyon igazságtalan, hogy minimum egy szakma megszerzésig sem részesul az ember támogatásbN. Hogy vigye valamire az életben.
Ne gondold azt hogy Te egyedi eset vagy... nagyon soman vannak abban a cipőben mint Te!
Az akinek a szülők mindemt kifizettek, az a hangos kissebség, néha provokatìv jelleggel, de Magyarországon nem az a jellemző, hogy a szülők csak úgy kifizetnek mindent.
Engem inkább az háborít fel, hogy Te olyan egyedi esetnek tálalod ezt az egeszet, kapsz tanácsot, de Te úgy állitod be mintha mi bántanánk téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!