Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek ha folyton veszeksz...

Mit tegyek ha folyton veszekszek a szüleimmel?

Figyelt kérdés
Mindig mindenért engem hibáztatnak. Ha ők vesznek össze azért is én vagyok a hibás szerintük. Ráadásul mindig eltiltanak a barátaimtól,nem engednek el edzésre,elveszik a kedvenc cuccaimat. Csomószor nem érzem igazságosnak hogy folyton mindenért engem cseszegetnek,és már tökre elegem van,és nem lehet velük semmit megbeszélni.mit csináljak?
2017. febr. 18. 13:19
 1/2 anonim válasza:
Őszintén megértelek tudom milyen érzés ezt át élni
2017. febr. 18. 13:52
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen de megpróbáltam jobban saját magamra támaszkodni, illetve már annyira unalmas volt hallgatni h nem is érdekelt az egész, kiabáljon velem, majd lenyugszik vagy megunja. Egyébként ha sokszor használod az eszedet,logikádat meg egy kis manipuláció féleséget esetleg előre tervezel akkor tudsz valamit kihozni belőle. Legalább is nálam bevált de ez a kortól is függ. De lehet hogy csak szimplán neked is kéne változni meg a szülőknek is vagy az okosabbnak lenni és elfogadni hogyha olyat csináltál.
2017. febr. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!