Sokat veszekszek szüleimmel, mit tegyrk?
tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de azért leírom. klous vagyok, ritkán vagyok itthon. hétvégén sohasem tanulok, mert pénteken 5 órám van, ebből 1 infó, 1 tesi, meg 1 német amiből sohasem tanulok. anya elkezd b*szogatni, hogy tanuljak, ha kijelentem, hogy nincs, elkezd üvölteni. de bármilyen apróságon összeveszünk. általában lehordanak mindennek (apa is), megütnek, de ha nem veszekszünk, akkor imádom őket. ilyenkor teljesen összezavarodok, hogy akkor most utálnak vagy szeretnek vagy mivan. jelenleg is egy veszekedés után vagyok, nagyon elegem van.
15/f
Milyenek a tanulmányi eredményeid?
Gondolom nem kimagaslóak, mert akkor nem cseszegetnének.
Ne aggódj, nem fogod "túltanulni" magadat, ha otthon is foglalkozol a tananyaggal.
miért nem tudsz pár órácskát tanulni a kedvükért hv-n? biztos lenne mit, nem igaz, hogy nincs anyag. mondom én, aki szintén rühellt tanulni, főleg reál anyagokat :/
28/N
Ha a bibliát kell tanulnod, akkor azt tanuld meg!
Sajnos a gimis tantárgyak nem kívánságműsor, hogy ez tetszik, ez meg nem, akkor azt nem tanulom meg.
Ilyen hozzáállással szerintem nem érdemes a gimiben vergődnöd, mert ha már elsőben buksz matekból (reál) és kettes vagy irodalomból (humán) akkor nem nagy jövőd lesz itt.
Nagyon úgy néz ki, hogy főiskoláig, egyetemig nem fogsz eljutni, ezért a gimnázium csak időpazarlás.
Iratkozz be egy szakközépbe, ott szakmát is szerzel az érettségi mellé és fogsz tudni kezdeni magaddal valamit.
Erről győzd meg a szüleidet, mert amit most csinálsz, az totál értelmetlen és nem visz sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!