Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Sokat veszekszek szüleimmel,...

Sokat veszekszek szüleimmel, mit tegyrk?

Figyelt kérdés

tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van, de azért leírom. klous vagyok, ritkán vagyok itthon. hétvégén sohasem tanulok, mert pénteken 5 órám van, ebből 1 infó, 1 tesi, meg 1 német amiből sohasem tanulok. anya elkezd b*szogatni, hogy tanuljak, ha kijelentem, hogy nincs, elkezd üvölteni. de bármilyen apróságon összeveszünk. általában lehordanak mindennek (apa is), megütnek, de ha nem veszekszünk, akkor imádom őket. ilyenkor teljesen összezavarodok, hogy akkor most utálnak vagy szeretnek vagy mivan. jelenleg is egy veszekedés után vagyok, nagyon elegem van.

15/f

2017. febr. 4. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj, tanulj, tanulj. Hidd el, hogy a hasznodra fog válni. Gondolom nem szeretnél közmunkás lenni sz@ros 50ezerért. Tudom miről beszélek, ha másképp csinálhatnám én is tanulnék.
2017. febr. 4. 19:06
 2/10 anonim válasza:
100%
Hány éves vagy?Biztos hogy szeretnek,azért baszogatnak!!Ha nem szeretnének nem érdekelné őket hogy mi van veled.Én a másik oldalon vagyok,mert vsn egy 17 éves fiam....nem lehet vele bírni.Nem akar tsnulni,lusta atb.Ő inkább csak az spjávsl veszekszik.Én nem szeretek vele veszrkedni,mert nem ér semmit.Amit mi elvárnánk az a szorgalom és az hogy ha látnánk,hogy igyekszik.Mi nem szoktuk megütni.Soha nem bántottuk.Ő azt is csesztetésnek veszi ha mondom neki hogy vigye ki a szennyesét.Imádjuk mindent meg ksp.Ezzel él vissza.Hogy te mit tegyél?Próbálj a szüleidre hallgatni és akkor nem lesz veszekedés.Minden szülő a legjobbat skarja a gyerekének!
2017. febr. 4. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Milyenek a tanulmányi eredményeid?

Gondolom nem kimagaslóak, mert akkor nem cseszegetnének.

Ne aggódj, nem fogod "túltanulni" magadat, ha otthon is foglalkozol a tananyaggal.

2017. febr. 4. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
13%
menj be a szobádba, csinálj úgy, mintha tanulnál, két óra múlva kijössz és megmondod végeztél...közben meg csináld, amihez kedved van,ha kikérdeznek, akkor meg olyant mondj, amit korábban megtanultál...
2017. febr. 4. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

miért nem tudsz pár órácskát tanulni a kedvükért hv-n? biztos lenne mit, nem igaz, hogy nincs anyag. mondom én, aki szintén rühellt tanulni, főleg reál anyagokat :/

28/N

2017. febr. 4. 20:22
 6/10 A kérdező kommentje:
hát most kezdtem a gimit, és a 4,3-as átlahomból 3,45-öst csináltam, buktam matekból, irodalomból 2-es lettem, mert nem tanultam bibliát (és soha nem id fogok).
2017. febr. 4. 20:49
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha a bibliát kell tanulnod, akkor azt tanuld meg!

Sajnos a gimis tantárgyak nem kívánságműsor, hogy ez tetszik, ez meg nem, akkor azt nem tanulom meg.

Ilyen hozzáállással szerintem nem érdemes a gimiben vergődnöd, mert ha már elsőben buksz matekból (reál) és kettes vagy irodalomból (humán) akkor nem nagy jövőd lesz itt.

Nagyon úgy néz ki, hogy főiskoláig, egyetemig nem fogsz eljutni, ezért a gimnázium csak időpazarlás.

Iratkozz be egy szakközépbe, ott szakmát is szerzel az érettségi mellé és fogsz tudni kezdeni magaddal valamit.

Erről győzd meg a szüleidet, mert amit most csinálsz, az totál értelmetlen és nem visz sehova.

2017. febr. 5. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha ilyen jegyeid vannak akkor ne csodálkozz hogy baszogatnak. Én egy kitűnő érettségi után kezdtem az egyetemet most, de engem is baszogattak. Ha ilyen helyzet lenne, hogy már bizonyítottad hogy eleget tanulsz magadtól is, akkor mondanám hogy engedd el a füled mellett. De amíg bármiből bukásra állsz, addig igazuk van, hogy tanulj. Nem igaz hogy nem tudsz valamit csinálni azokra az órákra, amiből rosszul állsz. Az anyagot meg tanuld meg. Ne azért mert általános műveltség, vagy mert a tanár ezt mondja... Hanem mert te oda jelentkeztél, erre vállalkoztál.
2017. febr. 5. 09:06
 9/10 A kérdező kommentje:
de tavaly sokkal durvábban baszogattak, pedig jobb volt a bizonyítványom...
2017. febr. 5. 09:11
 10/10 anonim ***** válasza:
ha valamiből buksz, akkor az egész átlagog 1, szal itt nincs semmi 3,45-s átlag
2017. febr. 5. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!