Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?
Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?2016. dec. 31. 12:14
81/104 anonim válasza:
A rokonoktól kapott pénzed ellopta? Szép..
82/104 Boblevi válasza:
hát jah én elkezdtem dolgozni és vettem hip hopp fél millióért horgászcuccot mert engem ez köt le :D
83/104 anonim válasza:
Máskor dugd el a pénzedet mert így sosem lesz meg túl sokáig.
84/104 A kérdező kommentje:
:) Boldog új évet!Köszi mindent!
2017. jan. 1. 00:04
85/104 anonim válasza:
Neked is boldog új évet kedves kérdező. :)
86/104 anonim válasza:
Boldog új évet mindenkinek. :)
87/104 anonim válasza:
Kérdező, nagyon sajnállak. :(
Én azt javaslom, hogy ha legközelebb a rokonok kérdezik, hogy mit kérsz, válaszold (akár szülők előtt is), hogy inkább játékot vegyenek, mint pénzt adjanak, mert anyádék mindet elveszik és elköltik. Égni fog az arcuk. Ha egy játék nagyon drága, kérd meg a rokonokat, hogy esetleg többen dobjanak össze rá (nagyszülők, unokatestvérek, keresztszülők).
20N
88/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsot, mostantól ha valamit kérek karácsonyra,akkor azt nem fogom pénz formájában,hanem kimondom,hogy mit szeretnék.
2017. jan. 1. 12:30
90/104 anonim válasza:
Ha legközelebb lesz pénzed. Akkor vedd meg Steamen. Vagy megrendelés valamelyik boltból lemezesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!