Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik a szüleim, hogy a...

Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?

2016. dec. 31. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/104 anonim ***** válasza:
100%

Én azért megmondanám az anyámnak ebbe a helyzetbe, hogy az összes bizalmamat most játszotta el és a továbbiakba tőlem soha többet ne várjon semmit, mert nem fog érdekelni.

Én megértem, hogy rossz anyagi helyzet, de hogy van képe a saját gyerekétől lopni?

2017. jan. 2. 11:52
 92/104 anonim ***** válasza:
Amúgy a barátaiddal nem tudsz mással játszani? Sok ingyenes multiplayer van. LoL, Dota 2, Smite, Tauri WOW, stb... Steamen körül lehet nézni.
2017. jan. 2. 11:59
 93/104 anonim ***** válasza:
100%
Jó szórakozást hozzá kérdező! :)
2017. jan. 2. 18:06
 94/104 A kérdező kommentje:

Köszönök szépen mindent mindenkinek! Kedves Anna ajándékba adta nekem a GTA V-t :) nagyon szépen köszönöm neki,és mindenki másnak is a segítséget, nagyon hálás vagyok! Minden válaszra ment a zöld pipa 10 oldalon keresztül.

Már csak a számítógépemet várom,körülbelül Csütörtökön már játszhatok is a GTA V-vel a barátimmal,hála Annának és nektek!Minden jót kívánok! Ákos.

2017. jan. 3. 14:37
 95/104 anonim ***** válasza:
100%
Örülök, hogy rendeződött a dolog! Jó szórakozást :)
2017. jan. 3. 16:16
 96/104 Boblevi válasza:
100%
ja ezis olyan kinek mi fontos mert érted én már vettem horgászorsót 46000/db ért 3mat :D valaki megelékszik a 2500 forintossal is csak hát az nem ugyan az
2017. jan. 3. 19:54
 97/104 A kérdező kommentje:
Én is szeretek horgászni :) értem
2017. jan. 3. 20:28
 98/104 Körömcsiga ***** válasza:
0%
Próbálják veled megértetni, hogy elcseszed a pénzed hülyeségre. Vidd el a barátod/barátnőd moziba, menj el kalandpark a, végy egy szép ruhát, annak haszna is van.
2017. febr. 7. 16:08
 99/104 Körömcsiga ***** válasza:
0%
Az előző választ a fenti kérdésre küldtem. Látom közben más gond is van a családdal. Ha ennyire probléma a pénz, akkor méginkább nem játékra kéne költened, főleg hogy a GTA v ha jól tudom korhatáros... Fogadd el, hogy ebben a korban még nem tudsz racionálisan dönteni. Ha a játék hiányzik már csak a polcról, akkor jó sorod van. Inkább szállj bele a számítógép be, amit kapsz, eggyel jobb videokártya vagy több tarhely többet segít. Játékot még sok helyről lehet ingyen is beszerezni. Ha pedig a haverokkal akarsz játszani, menj át hozzájuk.
2017. febr. 7. 16:17
 100/104 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Körömcsiga, már megkapta tőlem a játékot, szóval a kérdés tárgytalan :)
2017. febr. 16. 12:14
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!