Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?
Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?2016. dec. 31. 12:14
101/104 A kérdező kommentje:
:) Mégegyszer nagyon szépen köszönöm :)
2017. febr. 20. 21:46
102/104 anonim válasza:
Vedd meg!Szerintem is hülyeség de miért ne?14 éves vagy csak el tudod dönteni mit akarsz venni a Saját pénzedből!
103/104 A kérdező kommentje:
Egy kedves válaszoló ajándékba adta nekem :)
2017. máj. 5. 20:20
104/104 anonim válasza:
Sajnos a felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani (nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)! írni akartam a kérdezőnek, h azóta mizujs és ez az üzenet fogadt sajnos :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!