Az lenne a problémám hogy lelkiismeret-furdalásom van kb mindenért, de legjobban azért ha megveszek valamit, és apukám, vagy anyukám, vagy esetleg én magam is hasztalannak találom, pedig a saját pénzemből vettem meg :/ Hogy lehetne ezen segíteni? /
Figyelt kérdés
2015. okt. 11. 18:42
2/8 anonim válasza:
én is szoktam így lenni. Jobban át kell gondolni, hogy mit veszel meg
3/8 anonim válasza:
Gondold át, mielőtt megveszed, hogy tényleg akarod.
De ha mindenért lelkiismeret furdalásod van, az nem jó. Néha kell kényeztetni magunkat, persze a lehetőségeinkhez mérten. Amíg a fontos dolgok megvannak és teszel félre is valamit, addig ne legyen lelkiismeret furdalásod. Nem lehet kicentizve élni.
Tegyél félre x összeget, vagy a bevételed x százalékát, és határozd meg, mennyit szánsz random/beleszerettem dolgokra.
4/8 anonim válasza:
Hasztalanak? Akkor miert veszed fel?
5/8 anonim válasza:
Hát mondjuk ne vegyél meg minden szart? Haszontalan dolgokra kár költeni. Tedd el vagy költsd értelmes dolgokra, akkor nem lesz lelkifurdalásod se. Ilyen egyszerű.
6/8 anonim válasza:
Nekem is van olyan, hogy elfogy pl. a tusfürdőm és rosszul érzem magam, hogy pénzt kellett költenem. De ha egy szelet csokit veszek is így érzek. :D
7/8 anonim válasza:
nincs olyan ember a világon aki még ne vett volna valami olyat ami jó ötletnek tűnt aztán az életbe nem vette fel/elő. ezekből tanul az ember. ha drágább dolog, olvass előtte a neten véleményeket, hogy könnyebben el tudd dönteni, valóban kell-e neked.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2015. okt. 30. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!