Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik a szüleim, hogy a...

Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?

2016. dec. 31. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/104 anonim ***** válasza:
86%

Add vissza nekik az összes pénzt!!

Mondd meg, hogy köszönöd szépen, költsék, amire akarják, akkor, mert így nem érzed, hogy nálad van helye.

Tudom, hogy nehéz, de hátha ebből észreveszik magukat. Legalább ennyi előnyt tudsz kovácsolni magadnak.

2016. dec. 31. 12:46
 22/104 anonim ***** válasza:
91%

Sajnállak hogy ennyire értetlen szüleid vannak.

Én biztos oda raknám eléjük a pénzt,és mondanám hogy:ha már ugysem költhetem arra a pénzem amire akarom akkor itt van és vegyetek amit akartok..

23/104 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon kedves vagy, de egyenlőre megpróbálom valahogyan bebizonyítani,hogy az az én pénzem,talán el megyek dolgozni, ilyen apró munkát, köszönök mindent nektek,nagyon kedvesek vagytok, boldog új évet!
 24/104 anonim ***** válasza:
83%
Én hagynám neked simán, a férjem is nagyon szereti ezt a játékot, pár év múlva már azt veszel magadnak, amit akarsz, de tudom, hogy ez sovány vigasz.
2016. dec. 31. 12:47
 25/104 anonim ***** válasza:
32%
Na 22es! Egyre gondoltunk!
2016. dec. 31. 12:47
 26/104 A kérdező kommentje:

Az lenne a legrosszabb,nekik adni a pénzt,faterom ha van egy Sony TV tegyük fel 30000 forintért,ő akkor a neve nincs TVt veszi meg 29000 forintért.

Éppen ezért nem szeretnék nekik adni,de hát édesanyám, már olyan cirkuszt csinált,mintha atomtámadás történt volna.

2016. dec. 31. 12:48
 27/104 A kérdező kommentje:

A teljes sztori:

Barátaim hívtak,hogy menjek GTA-zni,azt mondtam nekik,hogy megvan a játék,csak fel kell telepítenem,de nincs elég hely a gépemen.

Közben pedig még csak a játék sincs meg,ezért akartam volna lemenni megkérdezni anyukámtól,hogy elkölthetem e az én pénzemet,nemet mondott,és annyira de annyira rosszul esik az,hogy visszajövök,és ők skypeon játszanak,versenyeznek,én meg így ülök a gép előtt,és nézem a windowst,teszem hozzá egy nagyon kedves válaszoló fel ajánlott egy ncore meghívot,amire írtam is választ.

Egyszerűen hihetetlenek,másra van pénz,anyukám naponta rendelget 3000-4000 forintos edényeket magának,holott csont szegények vagyunk,édesapám itthon sincs,állandóan dolgozik,ha hazajön,akkor hozzá se lehet szólni,ezért támaszkodik anyukám apám válaszára.

2016. dec. 31. 12:51
 28/104 anonim ***** válasza:
92%

Helyesen: egyelőre

A 22-vel értek egyet, ha úgyis ők akarják elkölteni, add vissza nekik, köszönöd szépen, boldog karácsonyt nekik is.

2016. dec. 31. 12:51
 29/104 anonim ***** válasza:
91%

Nem kellett volna a barátaidnak kamuzni..igy meg még kellemetlen helyzetbe is kerülsz.

Ha nem álltok jol anyagilag akkor pláne a te pénzedből akarnak ezt azt venni..

Szerintem megoldást nem fogsz erre találni.. Mert gondolom a bele egyezésük nélkül nem mersz venni.

És megvennéd? Megvernek vahy mi lesz?

2016. dec. 31. 12:55
 30/104 A kérdező kommentje:

Belenéztem a pénztárcámba,és egy fillér nem volt benne,belenéztem anyáméba,3000 forint volt benne,megkérdeztem,hogy hova tette, "Elköltöttem".

Szerintem most végem.

2016. dec. 31. 12:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!