Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem
azt, amit szeretnék?
Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?
Megpróbálom fateromnál de nem ma,mert ma dolgozik, holnap talán reggel itthon lesz,holnap reggel írok!Köszönök szépen mindent!
2016. dec. 31. 13:01
32/104 anonim válasza:
Sajnálom, fiú. Komolyan. Fel a fejjel, letöltöd a játékot, ezentúl meg rejtsd a pénzedet, amíg nem lesz saját számlád!
Csak most ne csüggedj!
2016. dec. 31. 13:01
33/104 A kérdező kommentje:
:I igyekszem, köszönöm!Ment a felpontozás, mindenkinek.
2016. dec. 31. 13:02
34/104 anonim válasza:
Nincsenek szavak az ilyen szülőkre..
Sajnálom..
2016. dec. 31. 13:03
35/104 anonim válasza:
Ezt így ahogy van mond el édesapádnak.
Apa!- szeretnék veled beszélni. Nem hisztizve és nem a játékra kiélezve meséld el neki, hogy amit ajándékba kaptál pénzt anyukád kivette a tárcádból és se szó se beszéd elköltötte. És téged már nem érdekel a játékos dolog meg az egész, csak az fáj, hogy anyukád úgy veszi ki a tárcádból a pénzt, hogy meg sem beszéli veled. Persze fiatal vagy még és a családnak kell a pénz, de legalább megbeszélhette volna velef mielőtt belenyúl a tárcádba.
Ha apukád ezen is felhúzza magát, legközelebb dugd el a lóvét egy részét...
Egyszerűen másképp nem lehet.
De fateroddal mindenképp beszélj, mert anyukád elég tirpák módon viselkedik + minden lósz-ra költöget...
2016. dec. 31. 13:09
36/104 Boblevi válasza:
húúú haver nekemis volt egykét ilyen sztorim 14 évesen például montam muternak hogy vehetek egy 500-as krosszmotort hát kb úgy ragált mint minden szűlő hát mint a tied hát bánnya a fzom mondtam neki hogy jólvan akkor nemveszek ezzel a lendülettel elmentem és megvettem csak nem vittem haza! később amikor már megnőtttem ilyen válasznál csak mondtam neki hogy csak a véleményedet kérdeztem az nemis azt jelenti hogy megfogadom egyébként azt tenném a helyedbe hogy eléjük b.nám a pénzt és mondanám hogy ez nem volt rendes karácsonyi ajándék!ha meg vitázni kezdenének csak annyit kell mondani hogy EZTA BESZÉLGETÉST BEFEJEZTÜK már bocsáss meg de misem vagyunk gazdagok de 9000 forint ne bszon már földhöz bárkit aki magának 3000 ért egy szeris rendelt valaha egyetlen tálat is
2016. dec. 31. 13:15
37/104 Boblevi válasza:
ha meg elvette tőled akkro nyáron irány dógozni a pénzt tedd félre és hajrá koleszos középiskola ott majd kitanulod az életet :)
2016. dec. 31. 13:18
38/104 anonim válasza:
"na jó komolyra fordítva a szót szüleid nem az a generáció aki ilyesmire költene"
Drága, 49 vagyok, és ennél többet is költök ilyenre rokon gyerekeknek, és kapaszkodj meg! Saját használatra is.
48/N
2016. dec. 31. 13:19
39/104 anonim válasza:
Kedves kérdező. Hazudni valóban nem kellett volna a barátaidnak, ha jófejek, megértik. Egyébként a gta 5-ön csak a multit fizetned meg (singlet leszedheted rengeteg helyről) És különben milyen veled van? Az se biztos, h elvinné... Sokat nem tudok ajánlani, esetleg annyi, hogy a legközelebbi boltban vedd meg az ets2-t, aktiváld be steamen. Benne vagyok egy ets2-es csoportban, ha akarod, beajánllak a főnöknél ;) Vagy töltsd le steamen ingyenesen a tf2-t, és próbáld rábeszélni az ismerőseidet, h kipróbálják veled. 16f
2016. dec. 31. 13:20
40/104 anonim válasza:
(Az életkoromat azért rontottam el, mert 2 napja volt a szülinapom, és a 48/N reflexből ment.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!