Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik a szüleim, hogy a...

Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?

2016. dec. 31. 12:14
 71/104 anonim ***** válasza:
92%
#71: Ha csak nem örökölte, hivatalosan nincs pénze, de elég elvetemült az a szülő, aki nem tartja tiszteletben a gyerek innen-onnan kapott pénzét.
2016. dec. 31. 16:14
 72/104 A kérdező kommentje:
Értem, eddig ugy gondoltam hogy a szuleim okkal nem engednek semmit..
2016. dec. 31. 16:27
 73/104 A kérdező kommentje:
Nektek is boldog ùj évet! Csengerben elek kedves valaszolo, de szerintem ez nem mond sokat.
2016. dec. 31. 16:30
 74/104 anonim ***** válasza:
16%

nem igaz h a gyereknek nem lehet pénze nekem bankszámlán van és szüleim kivenni nem tudnak csak berakni és nézni h mire költöm. (ha elmúlok 18 ezekhez sem férnek már hozzá)

Egyébként szerintem is hülyeség lenne 12k ft-t kiadni rá amikor ingyen letöltheted..

2016. dec. 31. 17:41
 75/104 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha "ingyen" tölti le, akkor a lényeget, a többjátékos módot nem tudja használni...

2016. dec. 31. 18:19
 76/104 anonim ***** válasza:
92%

"Egyébként szerintem is hülyeség lenne 12k ft-t kiadni rá amikor ingyen letöltheted.."

azért egy ILLEGÁLISAN LETÖLTÖTT játék nem egyenértékű egy eredetivel.

főleg hogy multi nincs a tört játékhoz, és gondolom a haverokkal szeretne játszani nem egymaga.

meg amúgy is ne bátorítsunk már egy 14 éves gyereket arra hogy "lopja" le a netről...

2016. dec. 31. 18:29
 77/104 A kérdező kommentje:
Sokan nem értitek meg,ha "ingyen" letöltöm,akkor nem fog menni az Online rész,és én pont hogy az online résszel akarok játszani a barátaimmal,de ezt a dolgot már elvetettem,faterom is nemet mondott,muterom is, megrendelni nem tudom,mert nincs telefonom,és telefonról kell vissza-igazoló kódot küldeni.
2016. dec. 31. 18:30
 78/104 anonim ***** válasza:
Nem azt irtad, hogy van telefonod?
2016. dec. 31. 18:31
 79/104 anonim ***** válasza:

a steam guard-ot ki lehet kapcsolni :)

és akkor nem kell visszaigazoló kód telóról!

2016. dec. 31. 18:39
 80/104 A kérdező kommentje:

Van telefonom,de nem lehet rá letölteni a steam guardot,csak nem szerettem volna bővebben kifejteni.

Régi android van rajta LG Optimus L széria.

2016. dec. 31. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!