Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?
Mondjuk azt én sem értem, hogy ha nem állnak jól anyagilag, akkor minek adnak a gyereknek pénzt?
Szerintem a zsebpénz lényege az, hogy az a gyerek sajátja, azért adom hogy arra költse amire akarja. Ennyi erővel felesleges odaadni azért hogy elvegyék, akkor mondják azt hogy nincs zsebpénz, kész.
Koszonok szepen mindent, ncore meghivot nem fogadhatom el, nem tudnam 48oran at seedelni. Minden esetre koszonom :) nagyon kedvesek vagytok.
En sem ertem ezt, talan egyszer rajonnek, hogy mit engednek es mit nem
Azért nem kell Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét a pokol középpontjának tituálni :D
Én is itt lakok egyébként, de nekem szerencsém van, mert nekem a szüleim nagyon elnézőek, + megértik, hogy szeretek játszani, + vannak testvéreim, akik közül van, aki szeret is játszani, tőle kaptam a gépemet, meg ő szokott nekem játékokat is venni..
Egyébként, zsebpénzt szoktál kapni? Mert én úgy szoktam, hogy a kajapénz helyett koplalok, és úgy gyűlik 3-4 hónap alatt egy játékra, bár ezt nem ajánlom, főleg ha nem vagy ebédelős, mert 6-7 óra után igencsak szokott nekem is korogni a gyomrom... De, ha bírod a koplalást, akkor a zsebpénzedet elrejthetnéd valahova, és szépen kigyűlne a GTA-ra, persze addig kérdés, hogy a haverjaidnak mit mondasz hónapokon keresztül..
Az Ncore is jó megoldás, csak akkor multizni nem fogsz tudni sajnos. Esetleg más játék nincs amivel a haverjaid játszanának? Úgyértem, vannak Free To Play játékok (ingyenesek) pl Team Fortress 2 nagyon jó ilyen szempontból, Steamről ingyen letöltöd, és már játszol is vele, vagy sok ilyen játék van még, és azokkal ki is húzod, amíg össze nem gyűlik a GTA-ra.
Én a helyedben nem kérdeztem volna meg, hogy vehetek-e játékot az ajándék pénzemből. Ha el akarta volna venni anyám, akkor megmondtam volna, hogy vettem rajta játékot. Ha elkezdene rajta cirkuszolni, akkor megmondanám: bocs, összezavart az a rész, hogy a fa alatt volt egy borítékban, amin az én nevem volt, így azt hittem az enyém.
Tudom, hogy ez már késő, de legalább egy tipp jövő karácsonyra. Addig próbálkozz online játékokkal.
"Miért lenne baj, ha valaki nem akar kockulni ? Lehet biciklizni, kirándulni, társasozni, legózni (felnőttnek való is van)."
Nem olvastam el minden választ, de a kérdésben nem szerepelt, hogy a kérdezőnek nincs másik élete, és az sem, hogy nem biciklizik vagy társasozik a családdal.
Nincs ilyen korú gyerekem, de elméletileg bőven lehetne, és megengedném neki, főleg, ha ez egy komoly vágya és nem hirtelen felindulás. Sőt! Még akkor is. Mert megtanulja, ha valamit elköltött, azt nem lehet visszacsinálni, válogassa meg jobban a vágyait.
És nincs ötletem, vannak makacs szülők.
Ha a pénzhez hozzáférsz, vedd meg.
Nem volt szep hogy rokonoltol kapott penzt elvettek...
Korodhoz kepest nagyon ertelmesen irsz, biztos megerdemelned.
De ha a szulok kotelessege hogy etessenek, oltoztessenek stb akkor neked kotelessèged szot fogadni.'
Raadasul meg cselekvokeptelen vagy jogilag igy nem rendelkezheysz penzzel igaz nekik sem kellene elvenni
Esküszöm, megkönnyeztem... Sajnos tanácsot nem tudok adni.
Csak emlékeztet a helyzet az én kamaszkoromra, én is Szabolcsban éltem, élek, és anno megfogadtam, ha gyerekem lesz, én bizony nem fogok így tenni vele. Már most van "zsebpénze", pedig 6 éves még csak, és szerényen élünk.
Fel a fejjel!
Boldog új évet!
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!