Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem engedik a szüleim, hogy a...

Nem engedik a szüleim, hogy a saját pénzemből vegyem azt, amit szeretnék?

Figyelt kérdés
Ma szépen megkérdeztem anyámat,hogy vehetnék-e egy számítógépes játékot, nemet mondott, 5 perc múlva már sírt,hogy mekkora idióta vagyok, és hogy felidegesítem, holott a pénzemből ők bútort akarnak venni,amikor az már van,telefont akarnak belőle nekem venni,holott az is van, 30000 forintom van,és nem engedik,hogy megvegyem a 12000forintos játékot :( pedig én csak ennyit kérnék, esetleg néhány ötlet?

2016. dec. 31. 12:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/104 anonim ***** válasza:
91%
"Milyen veled van" itt "gépre"-et akartam írni, csak hát az autokorrekt... #40
2016. dec. 31. 13:24
 42/104 A kérdező kommentje:

Te jó ég, nagyon sok ötlet, tipp érkezett,ezekért nagyon hálás vagyok,hogy valaki a szilveszteri készülődési idejét arra fordítja,hogy segít nekem.

Édesapámmal mindenképpen beszélni fogok,holnap is megpróbálkozok,ha nem engedik,akkor majd megveszem magamtól.

Egyenlőre az első tipp amit megpróbálok,amit leírtatok,hogy "odavágom" a pénzt apám elé,és hogy nem jó karácsonyi ajándék,húha,ezen vagy nagyon ki fog akadni,vagy tényleg megért engem.

Tudom,nem volt szép dolog hazudni a barátaimnak :( így utólag meg is bántam. Futna a gépemen a GTA V,egyszer barátom kölcsön adta a tört verziót, el el futott.

Igazából az Online részéért akarnám megvenni,hogy tudjak szórakozni a barátaimmal,mellesleg,ők nem ide valósiak,az ország másik részén laknak. De most már nem is azon idegesítem magam,hogy akkor nem is fogok tudni velük játszani,hanem azon,hogy miért ennyire szigorúak velem a szüleim.

2016. dec. 31. 13:28
 43/104 anonim ***** válasza:
93%

43# Szívesen a segítséget. Én sosem kapok ezen az oldalon rendes választ, de mindennap elolvasok itt pár kérdést, és úgy gondoltam, h adok neked pár ötletet. Hidd el, nagyon ritka ez, h ilyen sok normális ember válaszol egyszerre, itt inkább csak a trollok vannak. Sok szerencsét. :)

Ui: ha esetleg érdekel, az ets2-s csapatba való meghívást komolyan gondoltam. :)

2016. dec. 31. 13:39
 44/104 anonim ***** válasza:
11%

A szüleid azért szólnak bele mert arra ösztönöznek hogy a pénzedet oszd be inkább és értelmesebb dolgokat vegyél.

Egy számítógépes játékért pénzt kiadni nagy hülyeségnek tartom, torrent oldalon mindent le lehet tölteni ha annyira kell, és azt a pénzt amit sokallok érte valóban költsd inkább másra. Az hogy a szüleid eldöntik hogy mire költsd az sok, mert ha bútor nem kell, ha telefon nem kell, akkor érthető, de inkább tedd félre, mert lehet később jobban fog kelleni másra.

2016. dec. 31. 13:40
 45/104 anonim ***** válasza:
79%

"Egy számítógépes játékért pénzt kiadni nagy hülyeségnek tartom, torrent oldalon mindent le lehet tölteni ha annyira kell,"

Aham, szóval biztassunk egy gyereket lopásra. Mert ez az. Ugyan az, mint ha egy üzletben lopnál el valamit.

A 14 éves pedig gyerek, az lenne a baj, ha nem akarna játszani.

2016. dec. 31. 13:46
 46/104 anonim ***** válasza:
96%

Ne a játékon akadjatok fenn. A GTA pl engem se kötne le, viszont más típusú játékok igen. De ami nekem tetszik, azzal más nem játszana szívesen.

Gyakorlatilag szórakozásra költené a pénzét, az pedig egyéni, hogy kit mi szórakoztat. Van, akit a színház, van, akit a mozi, van, akit egy buli, van akit a horgászat, őt meg ez. Pont attól szórakozás, hogy öncélú, nem "hasznos".

2016. dec. 31. 13:54
 47/104 anonim ***** válasza:
87%
45, elegánsan elsiklottál a szomorú tény felett, miszerint a pénznek befütyültek, a srác anyja lenyűlta, és el is költötte! Vagy ez nálad belefér?
2016. dec. 31. 13:54
 48/104 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem pedig a szülőknek van igaza. Írtad, hogy kaptál matracot és cipőt. Hol hülyeség ez ? Mezítláb jársz talán iskolába és a földön alszol ? Abban is igazuk van, hogy olvashatnál. Elég szánalmas, hogy neked és a haverjaidnak csak a számítógép a szórakozás.

"A 14 éves pedig gyerek, az lenne a baj, ha nem akarna játszani."

Miért lenne baj, ha valaki nem akar kockulni ? Lehet biciklizni, kirándulni, társasozni, legózni (felnőttnek való is van). És mint mondtam olvasni. Fiúnak focizni vagy egyéb társas sportot játszani. Szerintem az a baj, ha valaki csak gépen tud játszani.

2016. dec. 31. 13:55
 49/104 anonim ***** válasza:
99%
Minek ajándékoznak neked pénzt, ha úgyis ők akarják elkölteni? Ez így nem ajándék
2016. dec. 31. 14:02
 50/104 anonim ***** válasza:
84%
46-os, mert te biztos nem töltöttél még le soha semmit...
2016. dec. 31. 14:05
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!