Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?
Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.
14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...
Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.
Helyesbítve 50 választ, de ez a lényegen nem változtat :)
Sok sikert az életedhez, remélem nem fogsz csalódni, ha még 40 évesen is szingliként hajkurászod a rózsaszínködös szerelmedet!
"Inkább nem figyelem tovább a kérdést, sok értelme nincsen."
Ne is figyeld, inkább húz bele, akkor meglesz még ma a 15. szerencsés nyertes.
Nemi beteg gondozoba kerj torzsvasarlo fuzetet gyujtheted a pontokat.
Hiv hov herpesz szemolcs clamydia es tarsai
Ingyen k...vagy
A nagy boldogsagodban figyelj, h egy gyereket legalabb ne b@ssz ossze, ismerek egy ilyen not, aki ugyanigy 18 évesen szült, most 30 elmult de még mindig nem unja a k,valkodast es csak a gyereke issza a levet az anyja viselkedésének. O is kb 2 havonta hordja haza a nagy szerelmeit a gyerek meg mar minden szembejövő férfit apának szólít.
Ugyhogy erre figyelj, h ne szaporodj legalabb...
Ha boldog vagy így, akkor mi a tosznak írtad ki a kérdést? Újabb kuncsaftokra vadászol? Nincs már a környezetedben olyan srác, aki még nem kefélt meg, és abban reménykedsz, hátha itt találsz jelentkezőket?
Mert az tiszta sor, hogy anyukád véleménye nem érdekel, sőt lenézed, amiért nem ment át rajta az egész város, mondván, így nincsen tapasztalata. Meg a többi válaszoló véleménye sem érdekel, mert nem azt mondják, hogy csak így tovább, és feküdj alá még több pasinak...
Szóval, miért is írtad ki a kérdést? Hány privit kaptál már? Ha ügyes leszel, húsvétig meglehet a száz is. Én drukkolok. ;)
"Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?"
Halovány szellentésed nincs arról, milyen az élet, csak dugsz fűvel-fával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!