Több férfival/sráccal feküdtem le, mint az anyám és ezen teljesen kiborult. Hagyjam, vagy beszéljek vele arról, hogy az élet nem éppen olyan, ahogy ő gondolja?
Tegnap beszélgettünk arról, hogy anya egyik barátnője tavasszal megy ötödjére férjhez és megkérdezte, hogy én hány fiúval voltam együtt (kettőről tudott) és mondtam, hogy hát ha áprilistól számoljuk, akkor 14 volt összesen. És ezen teljesen meglepődött, hogy neki ennyi férfi barátja sincsen, nemhogy ennyi emberrel lett volna együtt... Viszont anya az egy álomvilágban él.
14 évesen összejött apával, 19 évesen terhes lett velem és ők együtt vannak évtizedek óta. Neki sosem voltak párkapcsolati gondjai, nem vágták át/használták ki. Neki csak apa volt...
Én itt vagyok 18 évesen, sosem volt igazi, rózsaszínfelhős kapcsolatom. Sőt, februárig nem is volt közöm fiúhoz. Nem akarom megbántani anyát, de azért elég nagy szerencséje van apával és fogalma sincs arról, hogy felnőttként milyen kapcsolatba kezdeni.
" Jézusom, mik ezek a válaszok:DDD
Inkább nem figyelem tovább a kérdést, sok értelme nincsen."
Sz.r ügy mi, hogy nem dicsért senki agyon? :D
Ha csak nem vagy valami trolloló esetleg, nem tartom valószínűtlennek.
De ha valóban egy kis 18 éves k..va vagy akkor neked az ösztönökön kívül nem sok értelem juthatott. :P
" (Ja és azok a fiúk, akik leszólják a kérdezőt: ugye ti is annyira vagytok tiszták, ahogyan azt a kérdezőtől is elvárjátok?"
Én igen, nem élek kicsapongó életet, és nem is k..ok minden random nővel aki közterületen szembe jön velem. :P
" Hanem az, hogy nem volt anyukádnak párkapcsolati problémái, nem nem használták ki stb. Én is ezen gondolkodtam mostanában anyukámmal kapcsolatban, 1 férfi volt az életében"
Lehet mégis tudhat valamit ha ennyi idő alatt megtudta tartani azt az 1 illetőt, ellentétben az olyanokkal akibe rövid idő alatt 14 különböző hím mártogatta bele, aztán mind lelépett. :O
Na 62-es ez tök jó, ezért írtam oda, hogy tisztelet a kivételnek, mert tudom, hogy sok kivétel van :)
Csak gondolom te is tudod, hogy vannak olyan fiúk, akik egy lányt lazán lerbancoznak, de ha egy srác élne ilyen életmódot, akkor ő lenne a menő csávó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!