Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalkori rossz dontesek miatt nem ugy alakult az elet ahogy szerettem volna, mar nincs ido uj kezdesre, el kell fogadni azt ami van? Inkabb 5X- en tuli valaszokat varok.
Szerintem erre nincs általános képlet...
Nem egy olyan embert ismerek, aki nem 50-en felül, hanem 60-on felül kezdett szinte teljesen új életet.
Persze van, amit már ebben a korban nehéz pótolni, például ha korábban valaki nem vállalt gyereket, az 50 felett már lehetőleg ne tegye; karriert is nehéz nulláról felépíteni ennyi idősen (bár nem lehetetlen, attól függ, miről van szó... egy 50 éves pályakezdő orvost nyilván már nem vesznek komolyan, de ha valaki a saját területen kezd újító dologba, abból bőven lehet valami).
Szóval mérlegelni kell, hogy mik a tervek és abból mi az, ami megvalósítható. A kérdésből ítélve, gondolom, párkapcsolatról... Azt simán lehet 50 felett, kapásból egy csomó embert tudnék sorolni a környezetemben, akinek mondjuk válás (vagy megözvegyülés) után ennyi idősen lett harmonikus kapcsolata.
50 felettiek szerintem csak elvétve látogatják az oldalt, szóval ezt nem erőltetném.
Mindenki a maga sorsának a kovácsa, ki mint veti ágyát, edd meg a mit főztél, és a többi. Régi szólások és közmondások tömkelege a bizonyíték arra, hogy viselni kell a tetteink következményét.
Mondjuk ha kicsit bővebben lehetne tudni arról, miről van szó, könnyebb konkrét tanácsot adni.
Nem mindegy, hogy családot akartál, de nem sikerült, vagy űrhajós akartál lenni.
Hat úgy tizenpár ev múlva amikor a mostani 35-40esek 50 evesek lesznek.Akarni az üjrakezdést?
Szerintem azt nem lehet.Vagy alakul valami vagy nem.Ez nem olyan hogy nekiallok és ha csinálom előbb utóbb kész lesz.
Idő azt mondják van még,de erő és kedv már nem biztos.
Nekem nem lenne.pár éve meghoztam én is azt a bizonyos rossz döntést.Persze nőügy.mimás is lehetne.
A lényeg hogy találj elfoglaltságot egy hobbit ami leköt vagy legalább terel.
Ma már nem olyan rossz a helyzet mint mondjuk 20éve meg előtte.Nem kell elszigetelődve piálni.Van már egy csomó hobbilehetőség,sport.
De ami a lényeg az az internet.Régen volt pár xar tv csatorna és annyiból gazdálkodtál estére.
Ha nem lenne netem meg játékkonzolom már szétittam volna az agyam az tuti.
Írhatnál konkrétat hogy mi a helyzet.
De kérdésedre a válasz vagyis vélemény :
Sosem kell elfogadni beletörődni ha valami nem tettszik. Mérlegelni és dönteni és a szerint tovább menni.
Tőlünk kérdezed el kell e fogadni... Szóval valami nem tettszik a saját életedben. Igen a TE élezedben, nem a miénkben. Ha azt mondjuk fogadd el ami van elfogadod? Ha azt mondjuk ne fogadd el, hanem tégy ellene tenni fogsz?
Azért nem kell 50 évesen sem leírni magát az embernek. Az meg hatalmas tévedés, hogy ez a korosztály nem látogatja a netet és ezt az oldalt. Számtalanszor tapasztaltam, hogy igen.
Én 26 év házasság után 49 évesen váltam el. Szét kellett osztani a túl nagy nem vagyont és jóval szerényebben újra kezdeni. Egyedül álltam neki, vettem lakást, felépítettem újra az életem. Nehéz pár év volt, de büszke vagyok magamra és újra csak ezt tenném. Ma már van párom, akivel nagyon jól kijövünk és oda figyelünk arra, hogyan érdemes és kell élni.
5 ös vagyok. Látom nagyon félreértettél...
Közelsem tökéletes a kis életem mint ahogy írod. Elváltam például, nem is régen, ez azért egy elég nagy törés. De veled ellentétben mertem új életet kezdeni. De panaszkodj csak nyugodtan biztosan jobb lesz, végül is az átlag mást sem csinál. Szóval ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!