Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Tettek már olyan dolgot a kapcsolatotokban, amit nem akartatok? Nem kérek olyan válaszokat, hogy aki igazán szeret elfogad ahogy vagy és társaik.
"Tettek már olyan dolgot a kapcsolatotokban, amit nem akartatok?"
A kérdésed alatt leírtak miatt felmerült bennem, hogy tényleg így akartál-e fogalmazni, vagy esetleg úgy, hogy
"Tettetek-e már ....."
Nem. Ha volt is olyan dolog, aminek a megváltoztatása szükséges volt a kapcsolatunk érdekében, az már nem esett a "nem akarom" kategóriába, illetve a saját magam érdeke is volt a változtatás. Csak egy példa: én elég kényszeres voltam és tisztaságmániás, ő meg baromi rendetlen, igénytelen a takarítás terén. Most fél úton járunk, és elég normálisak lettünk e téren. Nem akartuk kikészíteni egymást, így hol én engedtem picit, hol ő, és összecsiszolódtunk.
Ha olyan változtatást várna el a párom, ami az egyéni érdekeimet súlyosan sértené (pl. hízzak 50 kg-ot vagy tetováltassam magam tetőtől talpig, esetleg legyek társaságibb ember, miközben durván introvertált vagyok stb.), azt nyilván nem tenném meg, de a kapcsolatunkat sem szolgálná, ha megtenném, mert ha én nem érzem jól magam, ő sem fogja, ez egyértelmű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!