Van itt olyan, aki megbánta (akár csak egy kicsit is), hogy úgy nevezte el a gyerekét, ahogy? Miért?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 16:50
1/12 Deákné Vászna válasza:
Vannak, de nem fogják neked bevallani. Tudod, ha a gyerek sikeres, akkor az én nevelésem, ha kevésbé, akkor az az ő hibája.
2/12 anonim válasza:
Nagyon picit, de gyakorlati okból. Nem gondoltuk végig, hogy hacsak nem teljesen tisztán artikulálunk, összetéveszthető a neve a férjem becenevével. Volt pár keveredés belőle. (Pl úgy értettem, hogy anyám a gyerekről kérdez, mondtam, hogy most éppen alszik. Mire anyám csodálkozva visszakérdezett, hogy de hát tíz perce hívta őt telefonon. A pár hónapos csecsemő...ott esett le, hogy ő a férjemre gondolt)
3/12 anonim válasza:
Kicsit megbantam hogy ezt a nevet adtam főleg, hogy most levelezünk:
Barnaby Marmaduke Aloysius Benjy Cobweb Dartagnan Egbert Felix Gaspar Humbert Ignatius Jayden Kasper Leroy Maximilian Neddy Obiajulu Pepin Quilliam Rosencrantz Sexton Teddy Upwood Vivatma Wayland Xylon Yardley Zachary Usansky
4/12 anonim válasza:
Az a bosszantó, hogy anyám tuti nem bánta meg, hogy ritka szr nevet adott nekem, pedig bánhatná, mert én nagyon utáltam mindig a nevemet, nehéz volt együttélnem vele, és biztos, hogy más irányba fejlődtem volnas, ha átlagos nevet ad és nem olyat, amiről senki sem tudta, hogy fiú vagyok-e vagy lány.
6/12 anonim válasza:
Igen! A lányomnak nagyon szép neve van,de ő inkább Andrea akart volna lenni,na akkor megbántam! A másik gyerekem neve meg túl hosszúra sikeredett a vezetéknévvel együtt!:)
7/12 anonim válasza:
Az en anyam is banja, hogy azt adta, amit, mert ovodaskorom ota ruhelltem a nevem es mindig mondogattam, hogy "Nem vagyok az". Aztan 12 evesen kaptam egy masik keresztnevet vegre, mert anyam is rajott, hogy ez nem valami gyerek hobort. Azt a nevet hasznalom most is, de veglegesen iden sikerult eltoroltetnem vezeteknev valtoztatassal egyutt. Es vegre beket nyert a szivem :)
8/12 anonim válasza:
*marmint a masik nevet toroltettem el, amit utaltam. Bocsi, nem voltam egyertelmu.
9/12 anonim válasza:
Hát én anyukám nevében írok :) Szerintem nem bánta meg, de azt tudom, hogy azt a nevet kaptam, amit apukám akart. Ha anyun múlik, akkor Alexandra lettem volna :)
10/12 anonim válasza:
én is anyu nevében írok
épp most 28 év után mondta, hogy megbánta, de nem azért mert nem tetszik a nevem neki, hanem az amit akart jobban, és lebeszélte magát róla, pedig tényleg illene hozzám az a név is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!