Mit tegyek? Hallottam ahogy a tesóm arról beszél telefonban, hogy hétfőn megver a suliban egy gyereket, és ahogy mondta, nem fogja kímélni. Szóljak anyuéknak?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársa, aki állandóan szekálja, megalázza, és ezt megelégelte, és azt mondta, hogy idézem "addig fogja ütni, amíg ki nem köpi a tüdejét" az osztálytársa. 17 éves.2012. ápr. 5. 16:51
1/26 anonim válasza:
Hétfőn húsvét lesz, így nehezen fogja tudni végrehajtani a tervét.
2/26 A kérdező kommentje:
Jövőhéten nem megy suliban, mert rokoni látogatásra megyünk külföldre, utána gondoltam, bocsi :$
2012. ápr. 5. 16:54
3/26 anonim válasza:
Előbb beszélj a tesóddal. Rossz vége lehet.
4/26 A kérdező kommentje:
Már beszéltem. Azt mondta, hogy én ezt nem érthetem, már hónapok óta minden nap kikészíti idegileg, mert azt hiszi, hogy nem képes rá, hogy megverje, és elvileg csinált valamit kedden, amivel betelt a pohár. Hajthatatlan
2012. ápr. 5. 16:57
5/26 anonim válasza:
Én a helyedben elmondanám a szüleimnek.
6/26 anonim válasza:
Szerintem meg verje meg nyugodtan. Nem kell ezen kattognod, ő dolga...
7/26 anonim válasza:
örülj neki hogy kiáll magáért, verje csak agyon :D
8/26 anonim válasza:
Alázza meg szóban! Sokkal hatásosabb, különösen, ha mások előtt teszi.
9/26 anonim válasza:
E verekedés (verés) a primitív emberek eszköze. Ne hagyd, hogy a tesód más alantas színtjére süllyedjen.
10/26 anonim válasza:
Ja, egy ilyen verésnek sokszor nincs jó vége, még a győztes oldalról sem. Plusz, ahogy korábban írták kulturált emberek közt ez nincs helye, vágjon vissza szóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!