Mit tegyek? Hallottam ahogy a tesóm arról beszél telefonban, hogy hétfőn megver a suliban egy gyereket, és ahogy mondta, nem fogja kímélni. Szóljak anyuéknak?
Akkor hagyja magát tovább szekálni?Az ilyen pimasz tetvek megérdemlik, hogy valahogy megbüntessék őket!
Az lenne a legjobb, ha megmondanád a tesódnak, hogy hallottad, mire készül és volna jobb ötleted.Szerintem javasold neki, hogy jelentse az iskola igazgatónak, hogy ez a gyerek terrorizálja, vagy mondjátok együtt a szülőknek.Előbb mindenképpen normális megoldást kellene keresni.
"A kérdező kommentje:
Már beszéltem. Azt mondta, hogy én ezt nem érthetem, már hónapok óta minden nap kikészíti idegileg, mert azt hiszi, hogy nem képes rá, hogy megverje, és elvileg csinált valamit kedden, amivel betelt a pohár. Hajthatatlan"
Kedden nem volt tavaszi szünet?
"E verekedés (verés) a primitív emberek eszköze."
Tény. Egy másik, jóval primitívebb kultúrkör viszont nem ért másból, csak az erőszakból.
Egy megfelelő időben és helyen kiosztott, igencsak alapos verés csodákat tud művelni azokkal, akiknél a normál emberi kommunikáció hatástalan.
Csütörtöktől van tavaszi szünet.
A bátyám egyáltalán nem verekedős, szerintem nem is verekedett még, és nagyon stabil idegrendszere van. Ha valaki ki tudja készíteni, akkor azt nagyon durva módszerekkel tudja csak elérni. Nem tudom, mit csinált az osztálytársa, de elég valószínű, hogy valami nagyon durvát, ha elérte a tesómnál, hogy meg akarja verni.
Igazából egyik se jó megoldás. Ha összeverekszik azzal, aki szekálta eddig, lehet még ő issza meg a levét, mert utána jön a rokonság.
Elég baj az, hogy ezek mennek a suliba. Már minden napossá váltak a szekálások. Sok gyerek már nem tanulni jár be, hanem a mellét verni, mert ők milyen nagy fiúk már.
Az én tesóm épp mostantól hagyja ott a kolit, mert őt is mindig szekálták. Aludt, s leöntötték vízzel stb.. csak mert ő nem tartozott a menő faszok közé, akik becsmérelnek mindenkit, meg meglopják az osztálytársaikat.
Ez a büdös nagy igazság,hogy már itt tartunk az országban.
Az ő dolga, és neki kell kiállnia magáért. Ha a szülőkhöz rohan, akkor egy beszarinak fogják gondolni, aki anyuci szoknyája mellett keres védelmet, szóval a mai diákok közt irtó gáz.
Egy tanácsod lehet neki, ha meg is veri, ne az iskolában tegye, hanem azon kívül, mert ezért tényleg kicsaphatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!